Με αιχμηρά λόγια τοποθετήθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον Κώστα Τσουρό μέσα από το YouTube κανάλι της, με το γνωστό μοντέλο και influencer να τοποθετείται σχετικά με την αντιμετώπιση που είχε λάβει από τον παρουσιαστή, όταν ο ίδιος συμμετείχε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, που η ίδια είχε βρεθεί ως καλεσμένη.
Τα σχόλια κατά του παρουσιαστή
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε αρχικά πως "Ανακοίνωσε ότι θα κλείσει τα social media. Αντίο στο καλό να πας και δεν θα λείψεις σε κανέναν. Θεωρώ ότι τέτοιοι άνθρωποι δεν θα πρέπει να υπάρχουν στην τηλεόραση. Θα πω αμέσως το γιατί και μιλάω για δικιά μου προσωπική εμπειρία. Για εμένα ο συγκεκριμένος παρουσιαστής είναι ασέβαστος και για αυτό τον λόγο δεν θα έπρεπε να υπάρχει στον χώρο. Πριν κάποια χρόνια, όταν ήταν στην εκπομπή της Ελεονώρα Μελέτη, με είχαν βγάλει με live αλλά δεν είχα ούτε μόνιτορ, ούτε τίποτα απέναντί μου. Με παρακάλαγαν να βγω σε αυτήν την εκπομπή. Όταν τελικά βγήκα με ειρωνευόντουσαν, γέλαγαν και με έφεραν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση".
Η άρνηση να συναντηθούν τηλεοπτικά
Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι "Προσπαθούσαν να μου πάρουν κουβέντες τις οποίες δεν θέλω να τις κάνω. Δεν έβλεπα απέναντι μου ούτε τον τίτλο που είχαν στην εκπομπή ούτε τίποτα. Κλείνοντας, επειδή είχα αισθανθεί άσχημα, άνοιξα τα social και είδα πόλο τον κόσμο να βρίζει τον συγκεκριμένο άνθρωπο, άρα δεν ήμουν τρελή. Είχα λάβει πολλά μηνύματα. Μίλησα με τον αρχισυντάκτη της εκπομπής και του ζήτησα να μην με ξαναπάρουν ποτέ, σε όποια εκπομπή είναι αυτός. Του έχω ρίξει άκυρο σε εκπομπές που βρίσκεται, πάνω από δέκα φορές. Έχουν το θράσος να με ξανακαλούν για να μιλήσω σε αυτόν... Όσοι δεν με σέβονται, δεν τους μιλάω"
"Μετά από πέντε μήνες έσκασε ένα θέμα δικό μου και με ξαναπήρε ο αρχισυντάκτης αυτού του παρουσιαστή για να μου ζητήσει συγγνώμη για το τότε. Δεν μου είχαν ζητήσει ποτέ μετά το τέλος εκείνης της εκπομπής, που με έκαναν να αισθανθώ άβολα. Του είπα ότι αν ήθελε να μου ζητήσει συγγνώμη, θα το έκανε εκείνη τη στιγμή και όχι μετά από πέντε μήνες. Δεν έχω καμία ανάγκη να με παίξουν στην τηλεόραση. Για εμένα είναι ένας παρουσιαστής που απέναντί του δεν κοιτάει τον άνθρωπο, αλλά απλά κοιτάει το θέμα. Διακόπτει, ειρωνεύεται, πιέζει για απαντήσεις που ο άλλος δε θέλει να δώσει και όλα αυτά τα βαφτίζει τηλεοπτική ένταση" τόνισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Απρόσμενη ανακοίνωση από τον Κώστα Τσουρό: "Καλή συνέχεια"
Σε μια αιφνίδια ανακοίνωση προχώρησε ο Κώστας Τσουρός αργά το απόγευμα της Τρίτης (14/4) μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοινώνοντας ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα αποχωρήσει από τη δημοφιλή πλατφόρμα.
Ειδικότερα, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, κοινοποίησε ένα Instagram story στο οποίο γνωστοποίησε στο κοινό του πως θα απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του.
"Ο λογαριασμός μου στο ίνσταγκραμ κλείνει. Καλή συνέχεια" υπογράμμισε ο Κώστας Τσουρός στη λιτή ανακοίνωσή του.