Ο Περικλής Κονδυλάτος φιλοξενήθηκε στο "Bedtime Stories" της Πέννυς Καβέτσου και μίλησε σχετικά με την προσωπική του ζωή και την απόφαση που πήρε πριν μερικούς μήνες να δημοσιεύσει για πρώτη φορά φωτογραφίες με την επί τέσσερα χρόνια σύντροφό του.
"Δεν έχω δώσει δικαιώματα να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Απλά νομίζω ότι εγώ σαν άνθρωπος, μερικές φορές από κει που δεν προκαλώ καθόλου με τα προσωπικά μου, τείνω να φτάνω στο άλλο άκρο και να είναι σαν να κρύβομαι. Αυτό δεν το θεωρώ φυσιολογικό" δήλωσε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.
Οι φωτογραφίες που κοινοποίησε
Στη συνέχεια, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων υπογράμμισε ότι "Εγώ μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, πόσταρα κάποιες φωτογραφίες, γιατί δεν ήθελα να στεναχωρηθεί κανένας, αλλά από την άλλη, δεν ήθελα να στεναχωρηθεί η άλλη πλευρά και να νομίζει ότι δεν είμαι υπερήφανος και ότι την κρύβω. Το έχω ακούσει αυτό μια φίλη μου με ρώτησε αν κρύβω τη σχέση μου. Είπα ότι θεωρώ γελοίο τους ανθρώπους που διαφημίζουν την προσωπική του ζωή και μου είπε: 'Ναι αλλά έχεις φτάσει στο άλλο άκρο'. Είπα ότι μπορεί να έχω φτάσει στο άλλο άκρο".
Η έκθεση της προσωπικής ζωής
"Απλά επειδή έχω ακούσει πάρα πολλά για εμένα, πολλές κακίες... Δεν μπορείς να φανταστείς, πράγματα που πληγώθηκα, ότι είμαι κακάσχημος, να πάθω αρρώστιες, ότι θα με πυροβολήσουν... Έχω ακούσει τα πάντα και έχω εισπράξει κάθε είδους συμπεριφορά και για αυτό δε θέλω να εκτίθεται αυτό το κομμάτι μου (σ.σ. η προσωπική ζωή), γιατί δεν μου φταίει η άλλη πλευρά. Για εμένα η προσωπική ζωή ενός ανθρώπου είναι σαν να μιλάμε για την ψυχή του. Αλλά και το να κρύβεσαι, είναι σκηνοθετημένο. Το μεθοδεύεις για να μη φανεί πουθενά. Και αυτό δεν μου αρέσει" τόνισε ο Περικλής Κονδυλάτος.
"Αυτήν την ανάρτηση τη σκεφτόμουν 3,5 χρόνια, αλλά δεν έβρισκα το κουράγιο να το κάνω. Με φώναξαν από όλες τις εκπομπές να πάω με την σύντροφό μου, την Ελίνα. Πόσο γελοίο θα ήταν αυτό; Μιλούσα με τους αρχισυντάκτες και τους δημοσιογράφους και είπα: 'Κάθετε το πρωί μια κυρία να πιει τον καφέ της και θα δει εμένα να πάω να πω τι; Οτι κάνω σεξ; Αυτό είναι το νέο;' Πάλι από εκεί που λες ότι δεν κρύβεσαι, το υπερεκθέτεις. Όχι ρε φίλε!"
Οι τρυφερές φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Περικλής Κονδυλάτος με τη σύντροφό του
Σε μια αναπάντεχη ανάρτηση στην οποία αποκαλύπτει στοιχεία για την προσωπική του ζωή, προχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος το απόγευμα της Παρασκευής (16/1) μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον σχεδιαστή κοσμημάτων να δημοσιεύει ρομαντικές φωτογραφίες με μια γυναίκα που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του.
Η ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΉ ΚΟΝΔΥΛΆΤΟΥ
Πιο συγκεκριμένα, ο Περικλής Κονδυλάτος κοινοποίησε μια σειρά φωτογραφιών από καθημερινές στιγμές των τελευταίων ετών, στις οποίες ποζάρει δίπλα σε μια γυναίκα, με την οποία ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά, πραγματοποιούν ταξίδια αλλά και νυχτερινές εξόδους.
"4 χρόνια όλοι αναρωτιούνται ποιο είναι αυτό το κορίτσι" σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του Survivor.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr