Καλεσμένη στην εκπομπή "Ψυχαγωγία... Κυριακάτικα" βρέθηκε η Τζούλια Νόβα το βράδυ της Κυριακής 19 Απριλίου, όπου μίλησε ανοιχτά για μια δύσκολη επαγγελματική περίοδο της ζωής της.
Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στην εμπειρία της στον Τροχό της Τύχης, αποκαλύπτοντας τις πιέσεις που δέχτηκε στα παρασκήνια, αλλά και τους λόγους που την οδήγησαν να μην συνεχίσει τη συνεργασία της στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη.
"Σίγουρα αν έκανα τώρα αυτή τη δουλειά, μπορεί και να παρέμενα, γιατί πολλά πράγματα θα τα είχα διαχειριστεί τελείως διαφορετικά. Τότε ήμουν πολύ μικρούλι, αγαθό και καλό. Δηλαδή ήταν από τις πρώτες μου δουλειές και ήμουν ένα παιδάκι, το οποίο δεν άντεχε καθόλου τις εντάσεις", είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.
Και συνέχισε: "Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, σε περίπτωση που κάποιος μπορεί να μου μιλούσε λίγο πιο έντονα ή να με αδικούσε, να μην πολυμιλούσα και να σκύβω το κεφάλι. Υπήρχαν μέρες που μπορεί να πηγαίναμε για γύρισμα στις 10:30 το πρωί και να φύγουμε στις 2 το βράδυ. Άποψη μου είναι ότι εγώ ήμουν σωστή επαγγελματίας".
Η ψυχολογική πίεση & τα ψυχοσωματικά
Η ίδια δεν δίστασε να περιγράψει και τις δύσκολες στιγμές που βίωνε εκτός αέρα, τονίζοντας πως η πίεση επηρέασε έντονα την ψυχολογία της.
"Για κάποιο λόγο, πίσω στα παρασκήνια, ακουγόταν κάτι τελείως αλλιώτικο, με αποτέλεσμα να έρχονται όλοι στο καμαρίνι μου, με κατηγορούσαν ότι εγώ έφταιγα που καθυστερήσαμε και τα λοιπά. Επειδή όμως ήξερα ακριβώς το τι έκανα, όλο αυτό με στενοχωρούσε. Μου φώναζαν και μιλούσαν πολύ άσχημα, έκλαιγα μετά και στενοχωριόμουν. Έβγαλα ψυχοσωματικά, επειδή δεν μου άρεσε όλο αυτό", κατέληξε η Τζούλια Νόβα. . . . .. . . . . .. . . . .. . . . .. . . . .. . . . . .. . . . ... . . .. . . .. .. . . . .. . ... . . .. . . . .. . . .