Η Λίτσα Πατέρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και στον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά, απαντώντας σε ερωτήσεις για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα αλλά και για πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.
Η γνωστή αστρολόγος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τη νέα της ενασχόληση, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι για εκείνη να αφιερώνεται σε ό,τι αγαπά.
"Είμαι πολύ καλά. Όπως βλέπεις τώρα, τελείωσα από αυτό το καινούργιο που κάνω, το οποίο το αγαπώ πάρα πολύ και πιστεύω πάρα πολύ σε αυτό", είπε αρχικά η Λίτσα Πατέρα.
Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση, ξεκαθάρισε πως προς το παρόν δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά της, εξηγώντας: "Δεν έχω σκεφτεί μέχρι στιγμής να επιστρέψω τηλεοπτικά. Πρώτον, δεν έχω κάποια πρόταση και δεύτερον, όταν κάνω κάτι, το αγαπώ πάρα πολύ και αυτό που κάνω τώρα επειδή είναι καινούργιο και δεν υπήρχε στην τηλεόραση, προσπαθώ να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο".
Παράλληλα, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και το ενδεχόμενο επιστροφής της Ελένη Μενεγάκη στη μικρή οθόνη, εκφράζοντας την εκτίμηση και τη συμπάθειά της προς το πρόσωπό της.
"Η Ελένη Μενεγάκη λείπει από την τηλεόραση. Εγώ την αγαπάω πάρα πολύ, γιατί την παραδέχομαι πάρα πολύ. Από ‘κει και πέρα, μακάρι, για να πάρει και τα πάνω της στην τηλεόραση. Και να είχα μιλήσει μαζί της, δεν θα το έλεγα".
Η Λίτσα Πατέρα αντιδρά στο ενδεχόμενο τηλεοπτικής επιστροφής της Ελένης Μενεγάκη
Η Λίτσα Πατέρα μίλησε στην κάμερα του "Buongiorno" αναφορικά με το ενδεχόμενο τηλεοπτικής επιστροφής της Ελένης Μενεγάκη.
"Μακάρι να ρθει η Ελένη μας που είναι το βαρύ πυροβολικό. Η γοητεία της είναι το κάτι άλλο. Νομίζω ότι λείπει. Και από τον κόσμο που το ακούω και από φίλους. Είτε σου αρέσουν αυτά που λέει είτε όχι θες να κάθεσαι να τη βλέπεις, είναι μεγάλη ιστορία", είπε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα.
"Και ξαφνικά όλοι μιλούν ξανά για την Ελένη Μενεγάκη"
Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μια ασαφή δήλωση για την Ελένη Μενεγάκη και την "κάλυψη" που της παρείχε την περίοδο "που ήταν κρυφός ο έρωτας της". Και μπορεί όλοι να πιστεύουν ότι ο "κρυφός έρωτας" είναι ο Μάκης Παντζόπουλος, ωστόσο πιο πιθανό είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος να αναφέρεται στην κρυφή περίοδο της σχέσης της με τον Γιάννη Λάτσιο – αλλιώς τα χρόνια και οι μέρες δεν βγαίνουν.
Γενικώς αυτά καλό είναι να μη γίνονται, όχι επειδή έχει να φοβηθεί κάτι η Ελένη Μενεγάκη από τα συγκεκριμένα λεγόμενα, αλλά επειδή έχουμε ακόμα μία περίπτωση δήλωσης του Ανδρέα Μικρούτσικου που φέρνει σε δύσκολη θέση ανθρώπους. Που σίγουρα δεν έχουν καμία διάθεση να απαντήσουν και να εμπλακούν με μία λασποειδή δημοσιότητα αυτή την περίοδο.
Ότι δεν την εκτιμά και τόσο, είναι σαφές. Κυρίως επειδή η Ελένη Μενεγάκη ήρθε και του χάλασε λίγο το star system που έθρεψε και ανέδειξε τη δική του περίοδο παντοδυναμίας. Η Μενεγάκη εμφανίστηκε σαν μεγαθήριο δημοσιότητας και "έκλεψε" τεράστιο χρόνο spotlight από το δίπολο Ρούλα- Ανδρέας είναι δεδομένο.
Αν παραλληλίσουμε δε τις περιόδους, η Μενεγάκη εκτινάχθηκε - μιλάω για την εποχή υπέρτατης προσωπικής διασημότητας και όχι για την εποχή της επιτυχίας του "Πρωινού Καφέ" - ακριβώς στη δύση της premium περιόδου καριέρας του Μικρούτσικου. Μη ξεχνάμε πως οι σχέσεις τους ήταν ήδη στον πάγο από την περίοδο που εκείνος παρουσίαζε το "Dream Show” στον Alpha, όταν βγήκαν και οι τελευταίες σπάνιες κοινές φωτογραφίες τους.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr