Οι Rainbow mermaids φιλοξένησαν στο YouTube κανάλι τους την Ελένη Καστάνη, η οποία μίλησε για την μεγάλη επιτυχία που είχε σημειώσει η σειρά "Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, μωρή;" αλλά και τους τσακωμούς που η ίδια προσπάθησε να κατευνάσει αλλά οδήγησαν στο πρόωρο τέλος της σειράς.
Η επιτυχία και το αρχικό καστ
Η Ελένη Καστάνη σημείωσε αρχικά πως "Ο πρώτος μου μεγάλος ρόλος στην τηλεόραση ήταν στο 'Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, μωρή;' Έκανε κάτι ακροαματικότητες τητες 48%. Τότε τους είχα ρωτήσει πώς τους ήρθε να κάνω ότι πέφτουν τα κέρματα στα διόδια. Μου είπαν: 'Ελένη είσαι τρελή; Έχει κάνει Τριανταφυλλόπουλος ολόκληρη εκπομπή'. Κάναμε τα πρώτα γυρίσματα αλλά όταν προβλήθηκε η σειρά, που να μας τα ξαναδώσουν. Ο παραγωγός έφτιαξε ένα κουβούκλιο και το 'έκλεψε' ο Αλέξανδρος σκηνοθετικά".
Επιπλέον, αποκάλυψε ότι "Το σίριαλ το είχα ξεκινήσει με άλλη διανομή στην αρχή. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έπαιζε τον ρόλο της Χρύσας Ρώπα, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έπαιζε τον ρόλο της Άβας Γαλανοπούλου και η Ασπασία Τζιτζικάκη τον ρόλο της Ελένης Ράντου. Εγώ σταθερή στον δικό μου. Κάποια στιγμή σταμάτησε τα γυρίσματα ο Αλέξανδρος και η Δήμητρα έφυγε και έκανε το Σ' αγαπώ, Μ' αγαπάς. Ο Αλέξανδρος άλλαξε τη διανομή μετά και το είπε στη Χρύσα και την Ράντου"
Προσέθεσε, μάλιστα, ότι "Στο σενάριο είχαν στο μυαλό τους ότι εγώ θα σκότωνα τον Μαντά. Με ένα αγαλματάκι, που τότε ήταν τα αγαλματάκια του Χρυστόδουλου. Έτσι είχαν στο μυαλό τους. Δεν ξέρω αν θα το κάνουν αυτό. Κάνει να τα πω αυτά; Και ήθελε να καταλήξω τραγουδίστρια".
Τα εμπόδια της σειράς
Επιπλέον, η Ελένη Καστάνη δήλωσε ότι "Πιστεύω ότι και οι πρώτοι άνθρωποι, από την πρώτη διανομή που δεν έπαιξαν τελικά, ίσως επηρέασαν αυτό. Μετά έγινε χαμός. Βέβαια ήταν υπέροχες και οι νέες πρωταγωνίστριες. Η Ελένη Ραντου ήταν θεά. Νομίζω δεν έχει βγει πιο όμορφη η Ελένη, πουθενά. Είναι όμορφη αλλά εκεί ήταν κούκλα... Εγώ νομίζω στεναχωρήθηκα πιο πολύ από τις άλλες για το τέλος της σειράς. Το πόνεσα. Όταν σταμάτησε όλες οι πλευρές εμένα έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν: 'Σε ευχαριστούμε Ελένη για τη συμπεριφορά σου'. Από την παραγωγή, τους σκηνοθέτες και τους ηθοποιούς, μου έλεγαν ευχαριστώ"
Τόνισε, μάλιστα, πως "Όταν έγινε ένας μεγάλος τσακωμός, εγώ έτρεχα στους διαδρόμους να τους μαζέψω. Έλεγα ότι δεν ξαναγίνονται αυτές οι επιτυχίες. Δικαιώθηκα, γιατί κανένας από εμάς δεν ξαναέκανε τόσο μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση. Μπορεί να έκανα ωραία πράγματα αλλά τόση μεγάλη επιτυχία δεν ξαναέκανε κανείς μας".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr