Η Ελένη Μενεγάκη σε summer mood - Τα hot στιγμιότυπα με ηλιοκαμένο look

H Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την ηλιοθεραπεία της και εντυπωσιάζει με το ηλιοκαμμένο look της

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Μια νέα ανάρτηση που αποπνέει καλοκαιρινή διάθεση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ελένη Μενεγάκη, εντυπωσιάζοντας με τη φυσική της ομορφιά και το "ηλιοκαμένο" της look.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει χαλαρή και λαμπερή, υιοθετώντας ένα minimal καλοκαιρινό μακιγιάζ που αναδεικνύει τη φρεσκάδα της επιδερμίδας της. Σε ένα από τα στιγμιότυπα, μάλιστα, φαίνεται να απολαμβάνει τον ήλιο, κάνοντας ηλιοθεραπεία και αφήνοντας το φυσικό φως να "ζωγραφίσει" το πρόσωπό της.

Το αποτέλεσμα θυμίζει το απόλυτο summer beauty trend, όπου η επιδερμίδα δείχνει φωτεινή και υγιής, χωρίς υπερβολές, με το μακιγιάζ να παραμένει διακριτικό και ανάλαφρο.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η ίδια επέλεξε να στείλει ένα απλό αλλά αισιόδοξο μήνυμα, γράφοντας: "Το καλύτερο μακιγιάζ ειναι του ήλιου και της καλής διάθεσης !".

Οι φωτογραφίες της απέσπασαν πλήθος θετικών σχολίων, με τους θαυμαστές της να τονίζουν τη φυσικότητα και τη θετική ενέργεια που αποπνέει.

Πάσχα στο εξωτερικό για την Ελένη Μενεγάκη - Οι ευχές στην αγκαλιά του Μάκη Παντζόπουλου

Πάσχα εκτός Ελλάδας αποφάσισε να κάνει φέτος η Ελένη Μενεγάκη, η οποία βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο σε έναν δημοφιλή ευρωπαϊκό προορισμό. Από εκεί, η δημοφιλής παρουσιάστρια έστειλε τις ευχές της για το φετινό Πάσχα.

Το ταξίδι στο εξωτερικό

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η Ελένη Μενεγάκη να απέχει από τα τηλεοπτικά της καθήκοντα, ωστόσο έχει κρατήσει ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό της μέσω social media. Η ίδια μοιράζεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποικίλες στιγμές από την καθημερινότητά της, αλλά και τα ταξίδια που φαίνεται να απολαμβάνει στο έπακρο.

Αυτή τη φορά, η δημοφιλής παρουσιάστρια αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι την Ισπανία και συγκεκριμένα στη Σιβίλλη, όπου φωτογραφήθηκε στην αγκαλιά του Μάκη Παντζόπουλου και έστειλε το δικό της μήνυμα ευχών στο κοινό της. "Μαζεύοντας στιγμές σε μέρη που μοιάζουν σαν ζωγραφιά. Καλό Πάσχα με φως στις ψυχές μας κι αγάπη!" σημείωσε η Ελένη Μενεγάκη και δημοσιεύοντας και μια εντυπωσιακή φωτογραφία της.