Follow us

Χειρουργείο για τη Μάγδα Τσαγγάνη: "Νομίζω ότι ζω στην κόλαση"

Η Μάγδα Τσαγγάνη μιλά για την περιπέτεια της υγείας της

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Η Μάγδα Τσαγγάνη μίλησε στο "Πρωινό" για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της. Η γνωστή ηθοποιός έπεσε και χρειάστηκε να κάνει ένα χειρουργείο.

"Είχαμε πάει στην Αίγινα από την Κυριακή των Βαΐων. Τη Μεγάλη Πέμπτη το απογευματάκι πήγα να πάρω ένα μαντηλάκι για να πλύνουμε τον γατούλη μας. Τα πλακάκια κάτω γλιστρούσαν πάρα πολύ και υπήρχαν δύο καλώδια της τηλεόρασης. Πώς σαβουριάστηκα, δεν το πήρα είδηση. Πήγαμε κατευθείαν στο Κέντρο Υγείας. Δεν μπορούσα να περπατήσω και μου έβγαλαν ακτινογραφία. Ήταν κάταγμα στον δεξιό μηρό, κοντά στο ισχίο. Έφυγα και με περίμενε το νοσοκομειακό του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας. Χειρουργήθηκα, πήγαν όλα καλά" είπε η Μάγδα Τσαγγάνη.

Η ίδια ανέφερε στη συνέχεια: "Ενώ κουνούσα το πόδι μου, τώρα το κουνάω από τις πρώτες ώρες. Αλλά εξετάσεις και κόντρα εξετάσεις… Πονάω πάρα πολύ. Μου δίνουν παυσίπονα, αποφεύγω να σηκώνομαι, μου κάνουν και αντιπηκτικές ενέσεις. Νομίζω ότι ζω στην κόλαση".

Και πρόσθεσε: "Δεν έβρισκαν μια-δυο φλέβες και κάποια στιγμή λέω: "Άγιε Νεκτάριε ελέησον με”. Τακ η φλέβα έτοιμη. Ο άλλος μπορεί να πει σύμπτωση. Εμείς που κρατάμε από Αίγινα βοηθάει, τον έχουμε παντού τον Άγιο Νεκτάριο σαν δικό μας άνθρωπο".

"Ο καρκίνος δεν νικιέται"

H Μάγδα Τσαγγάνη παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο και το περιοδικό "Λοιπόν" αποκαλύπτοντας τον τρόπο που η ίδια αντιμετώπισε την περιπέτειά της με τον καρκίνο αλλά και γιατί δε θεωρεί πως βγήκε νικήτρια από αυτή τη μάχη.

Μιλώντας για το σχετικό θέμα, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε αρχικά πως "Είδα έναν από τους χειρότερους εφιάλτες μου να παίρνει σάρκα κι οστά, όμως, δεν το έβαλα κάτω στιγμή. Ήταν 4 Ιουνίου του 2009 όταν κάνοντας μία μαστογραφία διαγνώστηκα με καρκίνο στο δεξί στήθος. Παρά το σοκ που έπαθα, έδωσα στον εαυτό μου έναν όρκο, να κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να βγω νικήτρια. Έτσι, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του γιατρού, στις 9 Ιουνίου χειρουργήθηκα στο στήθος κι στη συνέχεια έκανα έξι χημειοθεραπείες, οι οποίες δεν μου προκάλεσαν παρενέργειες".

Στο ίδιο πλαίσιο, η Μάγδα Τσαγγάνη δήλωσε ότι "Χάρη σε αυτά και στην πίστη μου στον Άγιο Νεκτάριο ως βέρα Αιγινίτισσα, σήμερα πλέον είμαι καλά! Δεν θα πω ότι νίκησα τον καρκίνο, γιατί ο καρκίνος δεν νικιέται. Απλώς αν είσαι τυχερός, δεν κάνει μετάσταση. Το επάγγελμά μου ήταν μέσα στο άγχος. Από το πολύ άγχος στη "Μαρία την άσχημη" έπαθα τον καρκίνο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση