Follow us

Γιώργος Χρανιώτης: "Τους λυπόμουν - Δεν καταλάβαινα για ποιο λόγο πρέπει να χαρώ που θα γίνει μαμά κι ο άλλος μπαμπάς"

Ο Γιώργος Χρανιώτης αναφέρθηκε στο πώς τον άλλαξε η πατρότητα

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Γιώργος Χρανιώτης

Ο Γιώργος Χρανιώτης παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό "In Style" Απριλίου και στη δημοσιογράφο Κρίστελ Λιάκου. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε αφενός για το κεφάλαιο της πατρότητας.

"Γνωρίζοντας την Γεωργία (σ.σ.Αβασκαντήρα) το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν ότι με αυτή τη γυναίκα θα κάνω παιδί. Και ευτυχώς αυτή τη βλακώδη μου αφέλεια την αγκάλιασα πάρα πολύ γιατί δεν μπήκα σε καμιά πρακτικότητα. Υπήρχε μια χαρά. Το ότι τώρα θα γίνουμε γονείς. Και ευτυχώς αυτή η χαρά ήρθε όταν πια ήξερα ότι ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα παιδί. Και αυτό το ήξερε και η Γεωργία” είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο ίδιος ανέφερε στη συνέχεια: "Δεν ξέρω πως το ξέρεις. Μέχρι τα 40, για μένα, δεν υπήρχε ως πλάνο. Τους λυπόμουν τους γονείς! Δεν καταλάβαινα το concept. Δεν καταλάβαινα για ποιο λόγο πρέπει να χαρώ που θα γίνεις εσύ μαμά κι ο άλλος μπαμπάς. Υπάρχουν άνθρωποι πιο ευφυείς που καταλαβαίνουν ότι το παιδί θα σου δώσει μια ενδιαφέρουσα αποστασιοποίηση από τον εαυτό σου και το "εγώ” σου, την οποία κάθε άνθρωπος μάλλον τη χρειάζεται.

Ίσως κάποιοι μοναχοί δεν κάνουν παιδιά γιατί αυτό το έχουν από μόνοι τους, έχουν τη σοδία να αγαπάνε όλο τον κόσμο. Εγώ δεν ήμουν τόσο σοφός, ούτε τόσο ευφυής, γι’ αυτό μάλλον το χρειαζόμουν το παιδί".

Γιώργος Χρανιώτης: "Η γυναίκα μου σκέφτηκε ότι είναι επικίνδυνο - Δεν έχω μιλήσει στο γιο μου γι' αυτό"

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής "Super Κατερίνα" ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να πάει στη Γάζα, εν μέσω πολεμικών εξελίξεων.

Αναλυτικότερα, ο Γιώργος Χρανιώτης είπε: "Όταν πήγα στη Γάζα η γυναίκα μου σκέφτηκε ότι είναι επικίνδυνο. Εγώ το θεώρησα καθήκον. Ότι επειδή έχω ένα παιδί, οφείλω να κάνω κάτι για τα παιδιά όλου του κόσμου. Δεν θέλω να σταματήσω όποιο ανθρωπιστικό ενδιαφέρον. Κάθε φορά που κάνουμε κάτι τέτοιο ή βοηθάμε κάπου, νομίζω ότι κάτι μας χτυπάει στην πλάτη.

Αυτή η αίσθηση του ιερού καθήκοντος. Και εγώ απλώς έτυχε να το νιώσω και κάποιες άλλες φορές στη ζωή μου, αλλά τόσο έντονα ώστε να μπω σ’ ένα αεροπλάνο και να πάω στην Αίγυπτο για να μπω σ’ όλη αυτή τη διαδικασία, όχι, δεν το είχα ξανανιώσει. Το ένιωσα, το έκανα, χαίρομαι πάρα πολύ αν βοήθησα κάπως".

Και πρόσθεσε: "Δεν έχω μιλήσει στο γιο μου για το ταξίδι που έκανα. Περιμένω λίγο να μεγαλώσει, για να το καταλάβει. Όταν τον είχα πάρει κάποια στιγμή σε μια συγκέντρωση για τα Τέμπη στο Σύνταγμα, του είχα εξηγήσει ένα δύο πράγματα, αλλά είδα ότι δεν μπορούσε ακριβώς να καταλάβει, γιατί τα παιδιά δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ζούνε σε ένα κόσμο άδικο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση