Η Αλεξάνδρα Τσόλκα έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Alpha και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρουσία του Νίκου Μουτσινά στο Lingo. To σχόλιό της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από πολλούς ειρωνικό.
"Θα σεβαστώ τον Μουτσινά, έναν άνθρωπο που έκρινε πάρα πολύ στην ελληνική τηλεόραση και μ΄ ένα ύφος που ένιωθες ότι πονάει αυτό. Δεν θα τον κρίνω. Ας έχει τουλάχιστον την καλοσύνη να αφήσει το κοινό να τον κρίνει", δήλωσε η Αλεξάνδρα Τσόλκα.
Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος για την πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά
Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος μίλησε για τις πρεμιέρες του Νίκου Μουτσινά στο Lingo και του Πέτρου Πολυχρονίδη στο 1%: "Πολύ πετυχημένες πρεμιέρες και οι δύο. Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν αποστασιοποιημένος από τον καλό του χαρακτήρα on air, καθόλου ενθουσιώδης. Ένιωσα πως το κάνει διεκπεραιωτικά. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης αντίθετα ήταν εκπληκτικός σε αυτό που έκανε".
Νίκος Μουτσινάς: Ήθελα να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι για να μην έχω επαφή με το "είπες", "είπα", "γνώμη", "γιατί"
Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την πρεμιέρα του στο Lingo, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Breakfast@Star" και την Λίλη Πυράκη, αναφερόμενος στην τηλεοπτική του επιστροφή μέσα από ένα τηλεπαιχνίδι, στην καλή του διάθεση στα γυρίσματα αλλά και στη σχέση που έχει δημιουργήσει με το κοινό.
Η απόφαση να κάνει τηλεπαιχνίδι
Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής δήλωσε αρχικά πως "Είχα πάρει απόφαση έτσι κι αλλιώς, αν κάνω τηλεόραση πάλι, να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι. Δεν το ‘χω ξανακάνει ποτέ. Οπότε λέω "κάνε κάτι που δεν έχεις κάνει”. Είμαι σε μία διάθεση στη ζωή μου, είμαι χαρούμενος, είναι τα πράγματα ωραία, έχω κέφι. Θα ήθελα να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι για να μην έχω επαφή με το "είπες”, "είπα”, "γνώμη”, "γιατί”, "κόντρα”, "μόντρα”, "τόντρα”. Οπότε δεν είχα λόγο να πω όχι Μου άρεσε πάρα πολύ το παιχνίδι, τρελάθηκα δηλαδή. Είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Θα μου πεις, "Θα μας έλεγες ότι δεν είναι;”. Θα έβρισκα κάτι να πω. Αλλά είναι ωραίο. Και ψάχναμε και την ευκαιρία με το Star να συνεργαστούμε πάρα πολλά χρόνια".
Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι "Είναι πολύ ωραία η συνεργασία με το Star, είναι όλοι χαρούμενοι, εγώ πολύ χαρούμενος οπότε ερχόμαστε και γίνεται κάτι πολύ ωραίο. Υπάρχει κούραση προφανώς, γιατί είναι αρκετές οι ώρες, αλλά με κάποιο τρόπο, κάτι λίγο από δω, μία πλάκα από κει. Ερχονται οι παίκτες, είναι επίσης πολύ ευδιάθετοι για όλο αυτό. Οπότε λες: Τι ωραία, θα περάσω κάποιες ώρες με τους φίλους μου".
Αλεξάνδρα Τσόλκα για Μαρία Αντωνά: "Είναι της μόδας να βγαίνεις χωρίς παντελόνι;"
Τη βραδινή έξοδο που πραγματοποίησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά με μέλη από το "Πρωινό" σχολίασαν το πρωινό του Σαββάτου στην εκπομπή "Ραντεβού το ΣΚ", με την Αλεξάνδρα Τσόλκα να στέκεται στη στιλιστική επιλογή της Μαρίας Αντωνά.
Τα σχόλια της εκπομπής
Αρχικά, το πρωινό μαγκαζίνο του Open ανέφερε πως δεν συνόδεψαν τον Γιώργο Λιάγκα και την Μαρία Αντωνά όλα τα μέλη του "πρωινού" με την Αλεξάνδρα Τσόλκα να σημειώνει: "Να συμπληρώσω εγώ κάτι σε αυτό; Είμαι "παλιά”, σωστά; Αλλά παρ’ όλα αυτά, αυτό το να πηγαίνεις χωρίς παντελόνι είναι της μόδας; Δηλαδή βγαίνουμε έξω έτσι;"
Άμεσα η Άρια Καλύβα εξήγησε πως "Η Μαρία Αντωνά έχει ένα υπέροχο σώμα, είναι ένα νέο κορίτσι και φαίνεται πολύ ωραίο" Με τη σειρά της, η δημοσιογράφος επανέλαβε ότι "Η ερώτησή μου είναι: Είναι της μόδας να βγαίνεις χωρίς παντελόνι; Με ένα ωραίο μπικίνι;" Σε αυτό το πλαίσιο, η Άρια Καλύβα απάντησε: "Βρε συ, Αλεξάνδρα μου, η Μαρία Αντωνά το έβαλε, δεν το έβαλε η Adele. Είναι της μόδας και η Μαρία είναι ένα πολύ όμορφο και μοντέρνο κορίτσι".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr