Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Τίνα Μεσσαροπούλου και η υπόλοιπη ομάδα του Happy Day σχολίασαν την έντονη ενόχληση του Θοδωρή Αθερίδη στις κάμερες.
"Όταν κάποιος δεν θέλει να μιλήσει για κάτι με τίποτα μπορεί να κάνει μια συμφωνία "παιδιά θα ρθω να σας μιλήσω αλλά δεν θα με ρωτήσετε για τα προσωπικά". Δεν μας νοιάζει να μας πει λεπτομέρειες καυτές. Είναι μια πολυετής σχέση. Το να πει κάτι για να κλείσει έναν κύκλο δεν είναι κάτι...Γυρίσαμε σελίδα και κρατάμε τα καλά", δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Η Τίνα Μεσσαροπούλου συμπλήρωσε: "Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε με τους δημοσιογράφους και είπε "παιδιά μη με ρωτήσετε κάτι προσωπικό". Εδώ ο Θοδωρής ήθελε να κάνει θεαματική έξοδο. Κάναν δέκα χρόνια να παραδεχτούν τη σχέση. Κυκλοφορούσαν κανονικότατα και έλεγαν δεν είμαστε μαζί. Στα δέκα χρόνια θα παραδεχτούν και τον χωρισμό".
Ενοχλημένος ο Θοδωρής Αθερίδης σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν εκεί, ωστόσο δεν έκρυψε την ενόχλησή του όταν η συζήτηση μεταφέρθηκε από τα επαγγελματικά του στην προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα στον πρόσφατο χωρισμό του από τη Σμαράγδα Καρύδη.
Αρχικά, ο Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε με χιούμορ στην καθημερινότητά του και στον τρόπο που βρίσκει ισορροπία μέσα από τη δουλειά του, λέγοντας: "Από παιδί μου άρεσε πάρα πολύ η σαχλαμάρα, είναι κάτι που με ξεκουράζει. Η δουλειά μας θέλει φοβερή πειθαρχία και πρέπει να ψάχνεις να βρεις τι είναι αυτό που σε ξεκουράζει".
Στη συνέχεια, απάντησε και σε ερώτηση που αφορούσε τη Δανάη και τη συμμετοχή της στο Celebrity, εκφράζοντας την άποψή του με θετικό τρόπο: "Τι συμβουλές να δώσω εγώ στη Δανάη για το Celebrity; Είναι ένα τηλεπαιχνίδι που της ταιριάζει πάρα πολύ, θα το "ανατινάξει”. Εγώ ήμουν λίγο… βαρύς".
Η έντονη ενόχληση και η αποχώρηση από τις κάμερες
Ωστόσο, το κλίμα άλλαξε όταν ο ρεπόρτερ της εκπομπής Happy Day, Αλέξανδρος Ρούτας, έφερε τη συζήτηση στον χωρισμό του από τη Σμαράγδα Καρύδη. Τότε, ο Θοδωρής Αθερίδης φάνηκε εμφανώς ενοχλημένος και επέλεξε να αποχωρήσει, δίνοντας τέλος στις δηλώσεις του.
Η αιχμή Μεσσαροπούλου για Λιάγκα: "Σε μια κηδεία δεν κρατάμε απουσιολόγιο"
Η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε το πρωί της Τετάρτης τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό για την κηδεία της Μαρινέλλας.
"Εμείς ήμασταν διακριτικοί στην ταφή γιατί μαθαίνω ότι υπήρχαν 2-3 κάμερες. Δεν κρατάμε απουσιολόγιο στις κηδείες. Το πώς πενθεί ένας άνθρωπος έναν άνθρωπο που φεύγει είναι δικό του θέμα", δήλωσε αρχικά η δημοσιογράφος του Happy Day.
Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στη δήλωση αναφορικά με το πιο ακριβό στεφάνι: "Τώρα μου ‘ρχεται κι ένα άλλο πράγμα που άκουσα. Βάλαμε και στο κοστολόγιο το πόσο κόστιζε το κάθε στεφάνι; Τι λουλούδια είχε, ποιο ήταν το πιο ακριβό, ποιο ήταν το πιο φθηνό; Το να βάλεις στο κοστολόγιο το στεφάνι της Νανάς Μούσχουρη, της Καίτης Γαρμπή, του Πρωθυπουργού ή δεν ξέρω κι εγώ ποιου άλλου, και πόσο κόστιζε… ρε παιδιά, έλεος", πρόσθεσε ολοκληρώνοντας η Τίνα Μεσσαροπούλου".