Η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά την Μαρινέλλα

Το συναισθηματικά φορτισμένο "αντίο" της Έλενας Παπαρίζου

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Ndp

Την Μαρινέλλα, η οποία έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της 28ης Μαρτίου, αποχαιρέτησε η Έλενα Παπαρίζου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Έλενα Παπαρίζου, που είχε προγραμματιστεί να συνεργαστεί με την Μαρινέλλα στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, πριν συμβεί το σοβαρό και εκτεταμένο αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο της τραγουδίστριας, αποφάσισε να την αποχαιρετήσει με μια ασπρόμαυρη κοινή τους φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με μια ραγισμένη καρδιά και ένα περιστέρι.

Η Έλενα Παπαρίζου μιλά για τη συνεργασία της με τη Μαρινέλλα

Για τη συνεργασία της με τη Μαρινέλλα μίλησε η Έλενα Παπαρίζου στη Ναταλία Γερμανού και στο "Καλύτερα δε Γίνεται" τον Ιανουάριο του 2026. Η δημοφιλής τραγουδίστρια περιέγραψε ένα συγκινητικό περιστατικό από τη συνάντησή τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε: "Ντίβα παράλληλα χωρίς να υπάρχει το υπερβολικό. Θυμήθηκα αφού είχαμε κλείσει τη συνεργασία το 2019, ότι βρεθήκαμε κάπου στην Κηφισιά για ένα μεσημεριανό. Και καθόταν και μου τραγουδούσε στο τραπέζι. Ένα απλό μεσημέρι Κυριακής. Τα δάκρυά μου πέφτανε ποτάμι. Ήτανε τόσο… απ’ τις πιο ωραίες στιγμές που έχω ζήσει".