Τα πρώτα γενέθλια του μονάκριβου γιου τους γιόρτασαν ο Ευθύμης Ζησάκης και Χρύσα Παπαλελούδη, με τον γνωστό ηθοποιό να μοιράζεται στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές εικόνες από το φαντασμαγορικό πάρτι και ένα τρυφερό μήνυμα!
Η ανάρτηση του ηθοποιού
Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αποκάλυψε μέσα από την ανάρτησή του πως το παιδικό πάρτι για τα πρώτα γενέθλια του γιου του είχε ως θέμα την ταινία "Grease", με εντυπωσιακό στολισμό, μια φαντασμαγορική τούρτα και φυσικά το ανάλογο ντύσιμο για πατέρα και γιο.
Ο Ευθύμης Ζησάκης σημείωσε, μάλιστα, πως; "Γίναμε 1! 🥳 Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ήρθες στην αγκαλιά μας. Δεν θυμόμαστε πια πώς ήταν η ζωή πριν από εσένα. Χρόνια πολλά θησαυρέ μας. Είσαι όλος μας ο κόσμος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συνέβαλαν στο να γίνουν όλα όπως τα είχαμε φανταστεί".
Ο Ευθύμης Ζησάκης μιλά για την εγκυμοσύνη της συζύγου του, της Χρύσας Παπαλελούδη
Ο Ευθύμης Ζησάκης ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής "Super Κατερίνα", με αφορμή την Η επιστροφή του ως "Άρης Τριανταφύλλου" στο "Σόι" του Alpha.
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τη γέννηση του γιου του και για τη σχέση με την σύζυγό του, Χρύσα Παπαλελούδη. Ο ίδιος περιέγραψε πώς η σύζυγός του και εκείνος βίωσαν την περίοδο της εγκυμοσύνης.
"Είχαμε μία εγκυμοσύνη που ξεκίνησε υπέροχα, αλλά μετέπειτα, τους τελευταίους πέντε μήνες η Χρύσα έμεινε στο κρεβάτι. Ήθελε ψυχική δύναμη, αφοσίωση. Πάνω απ' όλα η Χρύσα δυσκολεύτηκε, εγώ ήμουν δίπλα, στήριζα. Ήταν μία διαδικασία με μεγάλη αγωνία, θέλει να είσαι από πάνω, θέλει αφοσίωση. Εν τέλει όλα καλά, γεννήσαμε έναν κούκλο! Ήμουν μέσα στη γέννα, ήμουν στον πρώτο θηλασμό, σε όλα. Γέννησε φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο" δήλωσε ο Ευθύμης Ζησάκης.