Η Τζένη Μπαλατσινού παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Βλάση Κωστούρο και την κάμερα της εκπομπής "Καλύτερα δε Γίνεται" αναφερόμενη στις ταμπέλες που τις έχουν φορεθεί κατά καιρούς όσο και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της και έπρεπε να σταθεί στα πόδια της.
Οι ταμπέλες που της φορέθηκαν
Η Τζένη Μπαλατσινού δήλωσε αρχικά πως "Όλες οι γυναίκες λίγο πολύ αντιμετωπίζουμε για την εικόνα μας, τις ταμπέλες που μας φοράει η κοινωνία και οι άλλοι. Εγώ έχω ζήσει με αυτό εδώ και 36 χρόνια. Μου έχουν φορέσει άπειρες ταμπέλες σε διάφορες περιόδους της ζωής μου, όπως 'όμορφη, αλλά χαζή', 'γιατί χώρισε, κάτι υπάρχει από πίσω' και "γιατί έκανε παιδί τόσο μεγάλη". Μιλάω για το τέταρτο παιδί μου. Θεωρώ πως όταν μια γυναίκα αποφασίζει να ζήσει τη ζωή της ακριβώς όπως αυτή επιλέγει, η κοινωνία δε σε αφήνει, γιατί όντως θεωρεί ότι το μέλλον σου είναι προδιαγεγραμμένο από το παρελθόν σου και τελείωσε".
Η δύναμη για επιβίωση
Επιπλέον, σχετικά με τη δύσκολη περίοδο που πέρασε στη ζωή της, η ίδια σημείωσε ότι "Η δουλειά μου ήταν ακόμα πιο δύσκολη. Ξαφνικά εκεί που πήγαινα σε κάποια meetings και με έβλεπαν Χ, μετά με έβλεπαν Ψ, οπότε πάμε από την αρχή να ξανασυστηθούμε, να δείξω ότι μπορώ. Οπότε εγώ έπρεπε με κάποιον τρόπο να σταθώ όρθια, να επιβιώσω για να μπορέσω να στηρίξω και τα παιδιά μου και όλο αυτό που συνέβαινε γύρω μου. Και τη δουλειά μου και την επιβίωσή μου και μετά να ασχοληθώ με την προσωπική μου ζωή. Οπότε, ναι, η ιεραρχία για εμένα ήταν οξυγόνο, παιδιά, δύναμη στη δουλειά και μετά ο,τι είναι να γίνει θα γίνει".
Αντέδρασε η Τζένη Μπαλατσινού: Δεν είμαι "Η γυναίκα του Υπουργού"
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Τζένη Μπαλατσινού. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο "Χαμογέλα και πάλι", η ίδια δέχτηκε μία ερώτηση σχετική με τον Βασίλη Κικίλια και με το πώς είναι να είναι "η σύζυγος του Υπουργού".
"Δεν είμαι "Η γυναίκα του Υπουργού" και ούτε είμαι η κυρία κανενός. Είμαι από μόνη μου αυτό που είμαι. Οι γυναίκες πρώτα απ' όλα βάζουμε τους τίτλους σε άλλες γυναίκες. Πρέπει να το διαχειρζόμαστε πιο κομψά. Είμαι αυτή που είμαι, έχω μία διαδρομή. Ο σύντροφός μου και ο σύζυγός μου είναι ο Βασίλης" είπε η Τζένη Μπαλατσινού
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr