Follow us

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε ένα ξεκαθάρισμα για την ερώτηση στην Τζένη Μπαλατσινού

Όλα όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για την Τζένη Μπαλατσινού

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Δηλώσεις στις τηλεπτικές κάμερες έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι", η παρουσιάστρια του "Χαμογέλα και πάλι" ξεκαθαρίζει το σχόλιο που έκανε όσον αφορά την ερώτηση που έκανε η ρεπόρτερ της εκπομπής της στην Τζένη Μπαλατσινού.

Θυμίζουμε ότι η Τζένη Μπαλατσινού αντέδρασε όταν ρωτήθηκε πώς είναι να "είναι η σύζυγος του Υπουργού".

Η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε: "Αν χρησιμοποιήθηκε αυτή η λέξη… δεν "αδειάσαμε” τη δημοσιογράφο της εκπομπής μας, δεν ισχύει αυτό. Με αυτή την ερώτηση κι εγώ διαφώνησα. Είναι διαφορετικό να βάλεις ταμπέλα σε κάποιον και διαφορετικό να ρωτήσεις "πώς είναι η ζωή δίπλα σε έναν υπουργό;”.

Βέβαια, στην πορεία έμαθα ότι η ερώτηση δεν ήταν δική της ιδέα… δεν θα το ανοίξω τώρα. Της προτάθηκε αυτή η ερώτηση από το εσωτερικό της εκπομπής. Ήταν πάρα πολύ άβολο, γιατί έγινε σε ένα πολύ συγκεκριμένο φόρουμ, με λάθος τρόπο, χωρίς να είναι καν ιδέα της Ρέας, οπότε είναι άδικο για εκείνη".

Σίσσυ Χρηστίδου: "Εγώ θα εκνευριζόμουν αν ήμουν η Τζένη Μπαλατσινού"

Τις δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού σχολίασαν η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι".

Η παρουσιάστρια του Mega στάθηκε στην ερώτηση που έθεσε η ρεπόρτερ της εκπομπής της στην Τζένη Μπαλατσινού σχετικά με το πώς είναι να είναι "η σύζυγος του Υπουργού".

Ειδικότερα, η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε: "Είχε λόγο να έχει ένταση όταν ρωτήθηκε για το πώς νιώθει που είναι σύζυγος Υπουργού. Από εμάς ρωτήθηκε μάλιστα! Δεν πειράζει... Το παίζουμε γιατί δεν έχουμε τέτοια θέματα. Δεν είναι σωστή ερώτηση, είναι σωστή απάντηση η απάντηση που έδωσε, είμαι πάρα πολύ μαζί της σε αυτό. Τσακώθηκα με τη Βένια στο καμαρίνι γι' αυτό. Μου λέει η Βένια "Εντάξει σιγά, τι τη ρωτήσαμε;". Η ρεπόρτερ μας είχε καλή πρόθεση... Είναι πολύ σημαντικό να απαντάμε με αυτόν τον τρόπο. Είναι μία περίπτωση που θα μπορούσε να εκνευριστεί. Εγώ νομίζω θα εκνευριζόμουν, δεν νομίζω ότι θα ήμουν τόσο ψύχραιμη".

Αντέδρασε η Τζένη Μπαλατσινού: Δεν είμαι "Η γυναίκα του Υπουργού"

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Τζένη Μπαλατσινού. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο "Χαμογέλα και πάλι", η ίδια δέχτηκε μία ερώτηση σχετική με τον Βασίλη Κικίλια και με το πώς είναι να είναι "η σύζυγος του Υπουργού".

"Δεν είμαι "Η γυναίκα του Υπουργού" και ούτε είμαι η κυρία κανενός. Είμαι από μόνη μου αυτό που είμαι. Οι γυναίκες πρώτα απ' όλα βάζουμε τους τίτλους σε άλλες γυναίκες. Πρέπει να το διαχειρζόμαστε πιο κομψά. Είμαι αυτή που είμαι, έχω μία διαδρομή. Ο σύντροφός μου και ο σύζυγός μου είναι ο Βασίλης" είπε η Τζένη Μπαλατσινού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr