Μία Devil Wears Prada στιγμή μοιράστηκαν επί σκηνής η Anne Hathaway με την Anna Wintour. Η δραστήρια και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και η γυναίκα που συχνά περιγράφεται ως "η σιδηρά κυρία" της μόδας εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή των Όσκαρ 2026 για να παρουσιάσουν δύο βραβεία που αν μη τι άλλο τους ταιριάζουν πολύ: το Best Costume Design και το Best Makeup & Hairstyling.
Όπως ήταν φυσικό, η σύμπραξη ανάμεσα στις δύο γυναίκες δεν θα μπορούσε να μη γεννήσει στο μυαλό των προσκεκλημένων και του κοινού μία μόνο ταινία: το Devil Wears Prada, του οποίου το sequel αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Μάιο. Ο φανταστικός χαρακτήρας της Meryl Streep στην ταινία, η αρχισυντάκτρια του περιοδικού "Runway" Miranda Priestly, θεωρείται ευρέως ότι εμπνεύστηκε από την Wintour και τη συμπεριφορά της στον εκδοτικό χώρο.
Πριν ανακοινώσει ότι η Kate Hawley από την ταινία "Frakenstein" είχε κερδίσει το βραβείο Καλύτερου Σχεδιασμού Κοστουμιών, η Hathaway ρώτησε την Windsor: "Anna, απλά από περιέργεια, τι γνώμη έχεις για το φόρεμά μου απόψε;". "Και οι υποψήφιοι είναι...", απάντησε η Wintour ατάραχη, κάνοντας το κοινό να γελάσει.
Όταν ήρθε η ώρα να παρουσιάσει τους υποψηφίους για την κατηγορία Best Makeup & Hairstyling την οποία τελικά κέρδισε και πάλι η ταινία "Frakenstein", η ηθοποιός ρώτησε τη Wintour αν "θα ήθελε να διαβάσει τους υποψηφίους".
"Ευχαριστώ, Emily", αποκρίθηκε, μπερδεύοντας χαριτολογώντας τη Hathaway με τη συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία "Ο Διάβολος Φοράει Πράντα", Emily Blunt, η οποία υποδύεται μια βοηθό με το όνομα Emily.
Περισσότερα στο MadameFigaro.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr