Η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου στο πλατό της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι". Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα συνεργαστεί με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, τον Δημήτρη Φιλιππίδη, στην καλοκαιρινή της παράσταση με τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου.
Πάνω σε αυτό, η Μαριάννα Τουμασάτου είπε: "Ο Δημήτρης είναι μια άλλη προσωπικότητα ανεξάρτητη και έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε. Είναι καλός συνάδελφος. Όλοι μιλάνε για ένα ταλαντούχο και εξαιρετικά καλό παιδί. Ο Αιμίλιος και η Αθηνά λένε τα καλύτερα. Είναι ένα παιδί που ταλιπωρήθηκε πολύ και δεν πρέπει να φέρει την ρετσινιά κανενός. Δεν συμφωνώ καθόλου με την οικογένειά του αλλά δεν μπορώ να διαφωνώ με τον Δημήτρη, είναι ένας άλλος άνθρωπος. Είναι ένα παιδί, καλός συνάδελφος και καλά θα περάσουμε το καλοκαίρι".
Ο Δημήτρης Φιλιππίδης σπάει τη σιωπή του για τη φυλάκιση του πατέρα του
Ο Δημήτρης Φιλιππίδης μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για τον πατέρα του, Πέτρο Φιλιππίδη, στη διαδικτυακή εκπομπή της δημοσιογράφου Πένυς Καβέτσου.
Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στη σύγκριση που δέχεται λόγω του διάσημου επωνύμου του, στη φυλάκιση του πατέρα του για βιασμό και απόπειρες βιασμού, αλλά και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε, όταν άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον απομακρύνθηκαν.
Μιλώντας για τη σύγκριση με τον πατέρα του, ο Δημήτρης Φιλιππίδης τόνισε: "Τι να με τρομάξει; Το θεωρώ πολύ φυσιολογικό. Με εκνευρίζει λίγο το γεγονός ότι σ’ αυτά τα πράγματα, ξέρεις, κάνουμε τους σοκαρισμένους, ότι… το ξέρεις ότι θα σε συγκρίνουν με τον μπαμπά σου. Γιατί, δηλαδή, αν ήμουν υδραυλικός ή αν ήμουν μηχανικός αυτοκινήτων ή αν ήμουν ψυκτικός και ήμουν ο γιος του τάδε ψυκτικού, δεν θα με συνέκριναν με τον πατέρα μου;".
"Απογοητεύτηκα από ανθρώπους που ήταν δίπλα μου κι έφυγαν"
Σε ιδιαίτερα φορτισμένο τόνο, ο Δημήτρης Φιλιππίδης μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο της φυλάκισης του πατέρα του, περιγράφοντας τις έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις που βίωσε: "Στην αρχή ήταν πολύ τρομακτικό. Πάρα πολύ. Στην πολύ αρχή. Φυλακές, όλα αυτά, μπαίνει στην καθημερινότητά σου αυτό. Στην αρχή μπορεί να σε τρομάζει πάρα πολύ. Απογοητεύτηκα από ανθρώπους που ήταν δίπλα μου κι έφυγαν. Σίγουρα. Από το ’21 έως τώρα, είναι πέντε χρόνια. Εγώ ήμουν 23 χρονών. Οπότε στην ηλικία 23 με 28, εγώ αντιμετωπίζω αυτό το πράγμα".