Follow us

Η Ανθή Βούλγαρη γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια του γιου της: "Ακόμη θυμάμαι το πρώτο σου κλάμα"

Η τρυφερή ανάρτηση της Ανθής Βούλγαρη για τον γιο της

Ανθή Βούλγαρη

Τα πρώτα γενέθλια του μονάκριβου γιου της, καρπός του έρωτά της με τον Κώστα Κωνσταντινίδη, γιόρτασε σήμερα (11/3) η Ανθή Βούλγαρη, με τη γνωστή δημοσιογράφο να μοιράζεται με το διαδικτυακό της κοινό μια τρυφερή εικόνα του παιδιού της από το μαιευτήριο αλλά και μερικά γλυκά λόγια για την -μέχρι τώρα- κοινή τους πορεία.

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του Mega δημοσίευσε μια φωτογραφία που φαίνεται το χέρι τους γιου της, στο οποίο έχει φορεθεί ένα καρτελάκι με τα στοιχεία του, με την ίδια να σημειώνει: "11/03/2025 σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας ! Πως περνάει καιρός . Ακόμη θυμάμαι το πρώτο σου κλάμα . Την πρώτη στιγμή που σε αντίκρισα και σε είχα επιτέλους στην αγκαλιά μου . Ήταν η μέρα που με έκανες μαμά και κατάλαβα τι σημαίνει ένα τόσο δα μικρό πλασματάκι να γίνεται ο κόσμος σου όλος !"

"Από τότε κάθε ώρα που περνάει σε αγαπάω ακόμη πιο πολύ! Σε ευχαριστώ ψυχή μου και ευχαριστώ κάθε μέρα και την Παναγία . Να τα χιλιάσεις αστέρι μου ! Να είσαι πάντα γερός , δυνατός , υγιής , χαρούμενος και καλότυχος . Όλες οι ευχές μου να σε ακολουθούν πάντα φως μου. Σε λατρεύω !". συμπλήρωσε η Ανθή Βούλγαρη.

Απρόοπτο για την Ανθή Βούλγαρη σε βόλτα με τον γιο της

Μια χαλαρή μεσημεριανή βόλτα στην παιδική χαρά θέλησε να απολαύσει η Ανθή Βούλγαρη με τον μονάκριβο γιο της, το μεσημέρι της Τρίτης 2 Μαρτίου, όμως το ευχάριστο αυτό διάλειμμα από την καθημερινότητα κατέληξε σε μια ιδιαίτερα δυσάρεστη εμπειρία.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της "Κοινωνία Ώρα Mega", πέρασε χρόνο με τον μικρό Μάριο και το σκυλάκι τους, ωστόσο ήρθε αντιμέτωπη με μια απρόσμενη και έντονη αντίδραση από έναν άγνωστο άνδρα, γεγονός που την σόκαρε.

Η ίδια περιέγραψε το περιστατικό μέσα από τα social media, αναφέροντας: "Λοιπόν, είμαστε εδώ με τη φίλη μου την Πασχαλία και έχουμε βγάλει τα μωράκια μας βόλτα, με το καρότσι. Είμαστε στην παιδική χαρά, έχουμε πάρει και τη Λάρα, το σκυλάκι μου, την έχουμε δεμένη και παίζουν τα παιδάκια μας. Έρχεται ένας κύριος και μου λέει: "Το σκυλάκι δικό σας είναι;”. Λέω: "Ναι, ενοχλεί; Να το πάω πιο εκεί;”. Μου λέει: "Θα το πάρεις και θα απολυμάνεις και την περιοχή γιατί εδώ παίζουν τα παιδιά μας”. Και έχω σοκαριστεί. Και του λέω: "Κύριε, το σκυλάκι είναι εμβολιασμένο…”. Αλλά παρόλα αυτά να καθαρίσω με μωρομάντηλο.

Μου λέει: "Άντε, πάρ’ το γιατί λέει θα καλέσω το 100”. "Που να καλέσεις και το 200” του λέω. Αλλά απ’ την άλλη, δεν θα κάτσεις να μαλώσεις. Αναρωτιέμαι όμως. Πραγματικά μετά απορούμε, γιατί τα παιδιά μεγαλώνουν και δεν σέβονται τα ζώα, δεν σεβόμαστε τον συνάνθρωπό μας".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr