Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο "The 2Night Show" την Έβελυν Ασουάντ, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά "Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι". Η γνωστή ηθοποιός και ερμηνεύτρια μίλησε για τη Συρία, από όπου κατάγεται ο πατέρας της, την απόφασή της να αφήσει τη Βιολογία και να βρεθεί στο Εθνικό Θέατρο αλλά και την αγάπη της για το τραγούδι.
Από τη Συρία στην Ελλάδα
Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε αρχικά πως "Ασουάντ σημαίνει μαύρο. Ο πατέρας μου είναι Σύριος και η μητέρα μου Ελληνίδα. Εγώ μεγάλωσα στην Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας μου έφυγε όταν ήταν 24 χρονών, πήγε να σπουδάσει στις Βρυξέλλες και εκεί γνώρισε τη μητέρα μου. Η μητέρα μου στην αρχή νόμιζε ότι είναι Έλληνας και κάπως κάτι πρέπει να υπήρξε εκεί ανάμεσά του. Η μητέρα μου ήταν όμως αποφασισμένη ότι θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Ούτως ή άλλως, τα πράγματα στη Συρία δεν ήταν καλά και ακόμα δεν είναι. Και οι γονείς του πατέρα μου και τα αδέρφια του, από νωρίς, επειδή έβλεπαν ότι η κατάσταση πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, πήραν τη σωστή απόφαση και πήγαν στον Καναδά. Δεν υπάρχει κανένας συγγενής μου στη Συρία".
Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι "Ζορίζομαι όταν βλέπω τις εικόνες στη Συρία. Μπορεί να μην κοιμάμαι για ένα μήνα μετά. Ο πατέρας μου δεν μας μιλούσε για τη Συρία. Τώρα πρόσφατα ξανανοίξαμε την κουβέντα αλλά γενικά δεν του αρέσει να μιλά στο σπίτι για αυτό. Μπορεί να το έκανε και για να μας προστατεύσει. Έχω καταλάβει ότι και αυτός ήθελε να φύγει, ένιωθε ξένος στη χώρα του, ένιωθε συνέχεια μια απειλή".
Η πορεία στην υποκριτική και η τηλεόραση
Στη συνέχεια, η Έβελυν Ασουάντ ανέφερε ότι "Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, του 19. Πέρασα Βιολογία αλλά είχε πολύ εργαστήριο και θέλησα να κάνω κάτι από απόσταση. Εγώ παράλληλα αποφάσισα και έδωσα στο Εθνικό Θέατρο. Το έκανα στα 18 μου, μετά αφότου έδωσα για το πανεπιστήμιο. Έδωσα και στο Κρατικό Θέατρο στη Θεσσαλονίκη και πέρασα αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερα να πάω στην Αθήνα. Δεν περίμενα ότι θα περάσω στο Εθνικό, γιατί δεν είχα κάνει προετοιμασία. Οι γονείς μου από μικρή με πήγαν στο θέατρο, γιατί ήμουν πολύ ντροπαλή και ήθελαν να κοινωνικοποιηθώ. Δε φαντάστηκαν ότι εγώ θα το έκανα επάγγελμα".
Επιπλέον, υπογράμμισε πως "Οι γονείς μου ήλπιζαν ότι δε θα περάσω στο Εθνικό Θέατρο και ότι θα ακολουθούσα κάτι διαφορετικό. Τώρα με υποστηρίζουν πάρα πολύ. Στα πρώτα χρόνια με βοήθησαν οι δικοί μου για να νοικιάσω ένα διαμέρισμα στην Αθήνα και μόλις τελείωσα το Εθνικό, κατευθείαν άρχισα να δουλεύω στο θέατρο. Το 'Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι' είναι η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση. Στην αρχή ο στόχος μου ήταν να κάνω θέατρο. Δε σνόμπαρα την τηλεόραση αλλά δεν ήταν στα σχέδιά μου. Απόλαυσα πολύ τη σειρά. Μου άρεσε η πρόταση και δε σκέφτηκα στιγμή να μην το κάνω".
Η σχέση με τη μουσική
Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Έβελυν Ασουάντ μίλησε για τη σχέση της με τη μουσική σημειώνοντας ότι "Εγώ από τη σχολή τραγουδούσα. Μου άρεσε πολύ το τραγούδι. Μου είχε πει μια κοπέλα: 'Γιατί δεν ασχολείσαι με το ρεμπέτικο;', γιατί όταν μπήκα στη σχολή άρχισα να ακούω πολύ ρεμπέτικο. Οπότε βγαίνοντας, παράλληλα με το θέατρο, μετά την παράσταση έτρεχα και πήγαινα στο ρεμπετάδικο κάθε Σάββατο και τραγουδούσα".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr