Ο έρωτας και ο γάμος με τον Λέοντα Πατίτσα χάρισε στη Μαριέττα Χρουσαλά τα ομορφότερα δώρα της ζωής της, που δεν είναι άλλα από τα τρία της παιδιά. Η πρωτότοκη κόρη της Μάργκω ήρθε στον κόσμο το 2012, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησαν τα δύο αγόρια της, ο Σπύρος το 2015 και ο μικρότερος Κωνσταντίνος το 2018.
Η διάσημη Ελληνίδα καλλονή είναι μία υπέροχη μητέρα, που καταφέρνει να διατηρεί ενωμένη την οικογένειά της, δηλώνοντας ιδιαίτερα περήφανη για όλα της τα παιδιά. Αυτήν τη φορά μάλιστα, δεν έλειψε μία τρυφερή ανάρτηση από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με αφορμή τα γενέθλια του Σπύρου Πατίτσα.
Ο μεγάλος γιος της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα έκλεισε τα 11 του χρόνια και η διάσημη μαμά του επέλεξε μία ξεχωριστή φωτογραφία από την οικογενειακή τους απόδραση σε χειμερινό θέρετρο για να του ευχηθεί.
"Χρόνια πολλά super αγόρι μας", έγραψε στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια, με τον Σπύρο Πατίτσα να απεικονίζεται με τον κατάλληλο εξοπλισμό του σκι να δοκιμάζει τις δυνάμεις του πάνω στις πίστες του χιονιού.
Η απόδραση στις Γαλλικές Άλπεις
Σε ένα από τα διάσημα χειμερινά θέρετρα βρέθηκαν αυτές τις μέρες η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, ταξιδεύοντας οικογενειακώς στις Γαλλικές Άλπεις και συγκεκριμένα στο Meribel, το χιονοδρομικό κέντρο στην κοιλάδα Tarentaise, έναν "επίγειο παράδεισο" για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ.
Το γνωστό ζευγάρι πέρασε ατελείωτες ώρες στις πίστες του σκι μαζί με τα τρία του παιδιά, Μάργκω, Σπύρο και Κωνσταντίνο, απολαμβάνοντας τα μαγευτικά τοπία που είχαν ντυθεί στα λευκά και περνώντας στιγμές ξεγνοιασιάς κάτω από τον χειμερινό ήλιο.
Η Μαριέττα Χρουσαλά μοιράστηκε φυσικά το φωτογραφικό άλμπουμ της απόδρασής τους, ποζάροντας στις περισσότερες φωτογραφίες με φόντο τις λευκές βουνοκορφές και τον εξοπλισμό του σκι, με το λαμπερό χαμόγελο στο πρόσωπό της να μαρτυρά πόσο διασκέδασε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι με τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Πηγή MissBloom.gr