Η Αγγελική Νικολούλη έδωσε το "παρών" στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Φίλοι για Πάντα, την οποία σκηνοθετεί ο γιος της, Κωνσταντίνος Μουσούλης, το απόγευμα της Δευτέρας 2 Μαρτίου. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρέθηκε στο πλευρό του, στηρίζοντάς τον σε μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή της καλλιτεχνικής του διαδρομής.
Χαμογελαστή και εμφανώς συγκινημένη, η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το νέο κινηματογραφικό εγχείρημα του γιου της, εκφράζοντας την υπερηφάνειά της για το αποτέλεσμα αλλά και για τον ίδιο ως άνθρωπο.
"Είναι μια φοβερή ταινία. Έχει χιούμορ, έχει συναίσθημα αλλά και πολλά μηνύματα. Είμαι περήφανη μαμά. Ο γιος μου είναι μια χαρά παιδί, τον αγαπάω και με κάνει περήφανη", είπε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις αξίες που του έχει μεταδώσει όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας τη σημασία του χαρακτήρα και της ανθρωπιάς: "Έχω συμβουλεύσει τον Κωνσταντίνο να είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος, να σέβεται τον συνάνθρωπό του και να βοηθάει εκεί που μπορεί και χαίρομαι, γιατί τα έχει σημαία του αυτά. Είναι ικανός στη δουλειά του", συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.
Η ενόχληση on camera σε ερώτηση για την εκπομπή της
Όταν ρωτήθηκε για την πορεία της εκπομπής Φως στο Τούνελ και για το αν πρόκειται να συνεχιστεί για αρκετά χρόνια ακόμη, προτίμησε να κρατήσει το ενδιαφέρον στραμμένο αποκλειστικά στον γιο της και στην ταινία του. "Αγάπη μου, είμαστε απόψε εδώ για τους "Φίλους για Πάντα” του Κωνσταντίνου…", απάντησε με χαμόγελο, αποφεύγοντας να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Τα βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη γίνονται τηλεοπτική σειρά!
Ένα μεγάλο τηλεοπτικό βήμα ετοιμάζει η Αγγελική Νικολούλη καθώς πρόκειται να μεταφέρει τηλεοπτικά τα αστυνομικά μυθιστορήματά της.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο "Πρωινό" τα αστυνομικά βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη θα γίνουν σειρά πέντε κύκλων που ο καθένας τους θα αποτελείται από έξι επεισόδια.
Μάλιστα, στην παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς συμμετέχει και διεθνής ισπανική παραγωγή. Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στη σειρά δεν θα συμμετέχουν Έλληνες σεναριογράφοι. Επιπλέον, τη σκηνοθετική προσέγγιση επρόκειτο να αναλάβει ο Σωτήρης Τσαφούλιας κάτι το οποίο δεν προχώρησε λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του τελευταίου.