Στα επόμενα βήματα που σχεδιάζει η Καλομοίρα αναφέρθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του "Happy Day" της Τρίτης.
Αρχικά, η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε την πρόσφατη συνέντεςυξη της τραγουδίστριας στη "Super Κατερίνα", λέγοντας: "Τρελάθηκα με αυτό που είπε "Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεσαι κακιά πεθερά, όταν μεγαλώνεις το τέλειο παιδί και στο παίρνει”. Την κόρη της δεν τη φοβάται, γιατί είναι… πριγκίπισσα με μαχαίρι. Να ‘ναι καλά. Μου αρέσει γιατί η Καλομοίρα γιατί μεγαλώνει χωρίς να μεγαλώνει, έχει αυτή την παιδική αθωότητα στο πώς μιλάει και αυτό μας αρέσει πολύ".
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στη συνέχεια: "Θα δώσω μια πληροφορία ότι μπορεί να σκέφτεται να γυρίσει στην Ελλάδα για ένα διάστημα, με τα παιδιά της. Είναι μεγάλη αλλαγή, γιατί σκέψου ότι είναι στην Αμερική, αλλά όποια απόφαση πάρουν θα είναι κοινή συναινέσει και θα την κάνουν οικογενειακά.
Έχω την αίσθηση ότι μπορεί να είναι ένα σενάριο που επεξεργάζονται κάποια στιγμή, δεν ξέρω αν θα είναι φέτος ή του χρόνου, αλλά το σκέφτονται και θα το κάνουν όλοι μαζί, λόγω του ότι σκέφτονται ότι θα είναι κι εδώ εξίσου ευτυχισμένοι, να το δοκιμάσουν για μια περίοδο, να ενισχύσουν την επαφή τους με την Ελλάδα και την ελληνική γλώσσα".
Καλομοίρα: "Μου έγιναν προτάσεις για κριτική επιτροπή όμως..."
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" παραχώρησε η Καλομοίρα και μίλησε για την οικογένεια και τα παιδιά της αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί.
Οι δηλώσεις για τα παιδιά της
"Τα αγόρια μου είναι στην προεφηβεία. Ο Δημήτρης μου νομίζω έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται για τα κορίτσια, κάνει γυμναστική, και ο Νίκος αλλά δε το λέει. Θα λιποθυμήσω όταν έρθουν να μου γνωρίσουν κάποιο κορίτσι τους. Πρωτ’ απ’ όλα θέλω να είναι Ελληνίδα, γιατί αλλιώς θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα. Ωστόσο, πραγματικά δεν ξέρω πως θα είμαι. Τώρα που το σκέφτομαι, μπορώ να καταλάβω κάποιες πεθερές που γίνονται κακές, μπορεί να σου στρίψει. Σκέφτεσαι ότι μεγάλωσες το πιο τέλειο παιδί και θα έρθει η άλλη να μου το χαλάσει;" σημείωσε χιουμοριστικά η τραγουδίστρια.
Στο ίδιο πλαίσιο , η Καλομοίρα είπε πως "Η κόρη μου είναι πριγκίπισσα με μαχαίρι. Δεν ξέρω πως να το πω. Είναι πολύ δυνατή, πολύ καλή αθλήτρια. Έπαιζε ποδόσφαιρο και μία την ενοχλούσε, την προσπέρασε, πήρε την μπάλα και έβαλε γκολ.
Οι τηλεοπτικές προτάσεις
Όσον αφορά το αν έχει δεχτεί κρούση για να συμμετάσχει σε κάποιο talent show, η ίδια σημείωσε "Μου έχουν πει για πολλά πράγματα. Για επιτροπή και άλλα, όμως δεν μπορώ. Αν ζούσα εδώ, no problem, θα τα έκανα".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr