Follow us

Ο Αργύρης Αγγέλου αποκαλύπτει για το reunion του Παρά Πέντε: "Ήταν αρνητικός όλα αυτά τα χρόνια"

"Ήταν σαν να κοροϊδέψαμε λίγο το χρόνο" σημείωσε ο Αργύρης Αγγέλου

Ο Αργύρης Αγγέλου φιλοξενήθηκε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στην εκπομπή "Νωρίς - Νωρίς" και μίλησε στην Μαρία Ηλιάκη και τον κρατερό Κατσούλη σχετικά με το reunion του "Παρά Πέντε".

Η επιστροφή της σειράς για ένα reunion

Ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε αρχικά πως "Αυτό το πράγμα το λέω συνέχεια και δεν με πιστεύουν. Προέκυψε απ’ το πουθενά. Εμείς το μάθαμε απ’ την τηλεόραση, που βγήκε ο Γιώργος (Καπουτζίδης) εδώ στην ΕΡΤ, νομίζω είχε βγει στη Νάνσυ και στον Θανάση, και κάποια στιγμή το είπε μόνος του, δεν τον ρώτησε κανείς. Είχε πει "νομίζω ότι κάτι πρέπει να κάνουμε φέτος για τα 20 χρόνια”. Και εγώ είμαι σπίτι, κάτι χάζευα, κάτι έκανα και κάνω "Τι; Τι; Τι;". Τι να κάνουμε 20 χρόνια; Ο Γιώργος ήταν αρνητικός όλα αυτά τα χρόνια, θεωρούσε ότι έχει κλείσει ο κύκλος. Εμείς το ‘χαμε πει μία, δύο, τρεις. Όταν βλέπεις ο άλλος ότι είναι αρνητικός, δεν του πιπιλάς, δεν του τριβελίζεις και τ’ αυτιά. Σου έχει δώσει να καταλάβεις ότι δεν θα γίνει"

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι "Έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Δηλαδή από το σημείο μηδέν, που ήτανε η μέρα, που άκουσα τον Γιώργο να το λέει στην τηλεόραση, μέχρι που με πήρε ο Γιώργος και μου λέει "Να σου πω, μάλλον θα κάνουμε κάτι… όχι κάτι φοβερό, μη φανταστείς!". Και ξαφνικά αυτό το πράγμα χτιζότανε, χτιζότανε, χτιζότανε και κάποια στιγμή μου στέλνουν ένα μήνυμα και μου λένε "Αυτές είναι οι σκηνές που θα γυρίσουμε". Λέω "Ποιες σκηνές θα γυρίσουμε; Έγιναν όλα τόσο γρήγορα και με πέτυχε σε μια φάση που έκανα 800 πράγματα".

Τα γυρίσματα

Επίσης, ανέφερε: "Ήταν και one-and-off εν τω μεταξύ, μία μέρα κράτησε όλο αυτό το τελικό που είδατε εσείς. Γιατί εμείς κάναμε 10-12 μέρες γύρισμα. Ήταν σαν να κοροϊδέψαμε λίγο το χρόνο. Σε εκείνη τη φωτογραφία που ήταν το 20 χρόνια πριν και το τώρα… Αυτή η γραμμή στη μέση που χωρίζει αυτές τις δύο φωτογραφίες είναι σαν να κάναμε ένα σάλτο. Στα 20 χρόνια. Σαν να μην πέρασε μια μέρα, αλήθεια σου λέω. Και ήταν αστείο γιατί την πρώτη μέρα στο γύρισμα που βρεθήκαμε, μας φτιάξανε, μας κάνανε, μου σήκωσαν το τσουλούφι, ξαφνικά άρχισαν να μ’ ενοχλούν όλα. Λέω "Πολύ ψηλά είναι αυτό!", "μου φέραν τα ρούχα", λέω: Πολύ παρδαλά, έχω μεγαλώσει πια".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr