Την Τζόυς Ευείδη υποδέχτηκαν στην εκπομπή τους το πρωί της Καθαράς Δευτέρας ο Κρατερός Κατσούλης και η Μαρία Ηλιάκη, με την παρουσιάστρια να προχωρά σε μια αναφορά στην περίοδο που συνεργαζόταν με τον Νίκο Μουτσινά και έκανα μαζί νυχτερινές εξόδους μαζί.
Η αναφορά της Μαρίας Ηλιάκη
Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας για τα ποικίλα ωράρια των δουλειών αλλά και το γεγονός ότι για την εκπομπή ξυπνούν πολύ νωρίς, η Μαρία Ηλιάκη σημείωσε ότι "Τώρα να με πληρώσεις δεν πάω στα μπουζούκια, δεν αντέχω. Μια φορά θα πάω. Δεν αντέχω την ηχορύπανση. Υπήρξε εποχή που έβγαινα σχεδόν κάθε βράδυ, κράτησε 2-2μιση χρόνια. Όταν έρθει ο Μουτσινάς εδώ, όταν, αν έρθει, έχουμε να πούμε πολλές ιστορίες και έχω και φωτογραφικό υλικό. Πρέπει να έρθει, παιδιά, ο Μουτσινάς, να τα πούμε αυτά μια φορά. Θέλουμε αφιέρωμα στα μπουζούκια και σε αυτά που κάναμε"
Η αποκάλυψη για το τέλος του "Δέστε Τους"
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη στο zappIT και τον Γιώργο Σκρομπόλα, μιλώντας ανοιχτά για την πορεία της στην τηλεόραση, τις δύσκολες προσωπικές στιγμές της και την εκπομπή Δέστε τους, η οποία άφησε εποχή.
Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε αρχικά στην εκπομπή και στο πώς τη βλέπει σήμερα, λέγοντας: "Δεν έχω άσχημες αναμνήσεις από το "Δέστε τους". Ήμασταν παραπάνω αυθόρμητοι απ’ όσο θα έπρεπε. Ας πούμε η στήλη με τα ρούχα πιστεύω δεν θα μπορούσε να σταθεί. Το "Δέστε τους" δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει σήμερα. Νομίζω το ‘χει πει κι ο Νίκος αυτό. Και η Κατερίνα. Δηλαδή συμφωνούμε όλοι σ’ αυτό, ότι τώρα δεν θα μπορούσαμε να λέμε τα ίδια πράγματα. Και καλώς δεν θα μπορούσαμε. Τα λέγαμε τότε. Τώρα φτάνει".
Σε ερώτηση για το αν υπήρχε πραγματική φιλία και εκτός καμερών, απάντησε: "Ναι ίσχυε, ίσχυε. Άσχετα αν μετά γίναμε για λίγο μπάχαλο… αλλά τότε ναι. Περνάγαμε πολύ ωραία".Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο τέλος της εκπομπής, εξηγώντας πως ήταν απόφαση του Νίκου Μουτσινά:
"Το "Δέστε τους" σταμάτησε γιατί ο Νίκος δεν ήθελε άλλο. Τότε αισθάνθηκε ότι δεν είχαμε κάτι άλλο να δώσουμε σαν παρέα. Οπότε, απ’ τη στιγμή που αυτός ήταν ο leader εκείνης της εκπομπής, δεν μπορούσε να συνεχιστεί αλλιώς. Μας το είχε πει. Εγώ δεν συμφωνούσα νομίζω τότε μαζί του. Δηλαδή του έλεγα "Ρε συ Νίκο θεωρώ ότι έχει άλλα δύο χρόνια, ένα… δηλαδή μπορούμε, έχει ακόμα περιθώριο αυτή η εκπομπή". Αλλά ξέρεις κι ο Νίκος όταν του κολλήσει κάτι, θέλει να το κάνει, οπότε το κανάλι σεβάστηκε την επιθυμία του και ακολουθήσαμε κι εμείς".