Follow us

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: "Όλα αυτά τα beef που έχει ανοιχτά...Έχει πάρα πολλά μέτωπα"

Όσα ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Γιώργο Λιάγκα

Τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τις διαδικτυακές αναρτήσεις της Δανάης μπάρκα για τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, σχολίασαν το πρωί του Σαββάτου στο "Χαμογέλα και Πάλι" με τη Σίσσυ Χρηστίδου να σημειώνει πως ο Γιώργος Λιάγκας έχει ανοίξει μέτωπα με πολλά πρόσωπα τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Η τοποθέτηση στο "Χαμογέλα και Πάλι"

Αρχικά η παρουσιάστρια σημείωσε ότι "Συμφωνώ και με τους δύο. Καταρχάς η Δανάη Μπάρκα δεν τσουβαλιάζει, είπε "κάποιες εκπομπές”, έκανε μια περιγραφή, η οποία έχει απόλυτη συνοχή με την πορεία της στην τηλεόραση και με την εκπομπή που έκανε τόσα χρόνια. Καταλαβαίνω γιατί μπορεί να την ενοχλεί, δεν διαφωνώ ότι υπάρχει και αυτό στην τηλεόραση, πολλά υπάρχουν κι αυτό είναι καλό, γιατί ο τηλεθεατής μπορεί και επιλέγει. Συνεχίζοντας, θα πω ότι συμφωνώ και με τον Γιώργο Λιάγκα. Αυτά που λέει η Δανάη Μπάρκα ισχύουν, ότι όμως αν βλέπεις μόνο Tik Tok μπορείς να καταλάβεις πραγματικά τι έχει μια εκπομπή, δεν μπορείς. Όντως θα γίνουν viral τα πιο εκρηκτικά κομμάτια, δεν θα καταλάβεις όλο το περιεχόμενο".

Τα σχόλια για τον Γιώργο Λιάγκα

Όσον αφορά το αν κάποια σχόλια του Γιώργου Λιάγκα αφορούσαν την εκπομπή της, η Σίσσυ Χρηστίδου υπογράμμισε: "Αλήθεια τωρα; Παιδιά υπάρχουν εκπομπές που τον παίζουν πολύ περισσότερο. Εμείς σε ολόκληρη εκπομπή παίζουμε ένα απόσπασμα. Παίζουμε 8 αποσπάσματα τον μήνα. Στο 'Real View" παίζουν 2-3 αποσπάσματα κάθε μέρα. Επίσης όλα αυτά τα beef που έχει ανοιχτά, Τσιμτσιλή, Παπανώτας, Μεσσαροπούλου, Τσουρός, Μουτίδου, Λαζόπουλος, Καινούργιου τώρα που είπε ότι έκανε αυτή τη συνέντευξη για να τον βλάψει με την Άρια Καλύβα. Όλα αυτά είναι μέτωπα, γιατί εσείς θεωρείτε ότι εννοεί εμάς; Έχει πάρα πολλά μέτωπα"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr