Στο πώς αισθάνεται την περίδο της εγκυμοσύνης της αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής "Super Κατερίνα".
Αυτό με αφορμή όσο είπε η καλεσμένη της, η Έλενα Χαραλαμπούδη, για το πώς ο ερχομένος της κόρης της επηρέασε τη σχέση της με τον σύζυγό της.
ΟΣΑ ΕΙΠΕ Η ΕΛΕΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΔΗ
Αναλυτικότερα, η Έλενα Χαραλαμπούδη είπε: "Νομίζω ότι η σχέση με τον σύζυγο είναι από τα πιο σημαντικά. Το κάθε ζευγάρι έχει τα δικά του. Πιστεύω, για μένα ήτανε προς το χειρότερο. Δεν είχα, δεν ήθελα να μ’ ακουμπάει.
Δεν θέλεις όχι γιατί ξαφνικά τον σιχαίνεσαι. Έχεις ένα πλάσμα το οποίο εξαρτάται 100% από σένα. Και συνδέσου… η σύνδεση δηλαδή αυτή, δεν μπορεί να διακοπεί, δεν τη διακόπτει τίποτα. Και εκεί ο άντρας πρέπει να είναι εντελώς βράχος και να την πάρει τη γυναίκα από το χέρι και να της πει: "Άκου να σου πω, έλα εδώ, θα πάμε για ένα ποτό οι δυο μας”. Να την πάρει από το χέρι, με το ζόρι, ακόμα και αν του πει εκατό φόρες όχι".
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ
Πάνω σε αυτό, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: "Εγώ προσωπικά θα μιλήσω για τη δική μου εμπειρία. Εγώ, ας πούμε, δεν νιώθω καθόλου ερωτική και ελκυστική την περίοδο της εγκυμοσύνης. Κατάλαβες; Και είναι πολλές γυναίκες. Κάποιες άλλες ναι, νιώθουν τέλεια. Εγώ σου λέω πώς νιώθω".
Κατερίνα Καινούργιου: "Είχα πάει πολύ παλιά, από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου"
Η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της σχολίασαν στη Super Κατερίνα την απόφαση του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ρίας Ελληνίδου να αποδράσουν στο Πουκέτ της Ταϋλάνδης αυτές τις μέρες.
Η παρουσιάστρια δήλωσε ότι η εμπειρία της ήταν ιδιαίτερα αρνητική: "Δεν μ' άρεσαν καθόλου (τα μέρη αυτά). Έχω πάει πάρα πολύ παλιά, από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωή μου. Αυτό που είχα αντικρίσει το θέαμα με ανήλικα παιδιά... Ήταν παντού, στο δρόμο. Ας μην το ανοίξουμε, δεν θέλω ποτέ να ξαναπάω. Έμπαινες να πιεις ένα ποτό και ήταν παντού, δεν θέλω καν να το θυμάμαι. Είναι από τα μέρη που δε θέλω ποτέ να ξαναπάω, με έπιασε η ψυχή μου".
Κατερίνα Καινούργιου: "Εγώ το παθαίνω συνέχεια σπίτι, θέλει τεράστια προσοχή"
Η Κατερίνα Καινούργιου με την ομάδα της σχολίασαν στον αέρα της Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης την είδηση ότι διέρρηξαν το σπίτι της Μαρίνας Σταυράκη στη Γλυφάδα.
"Λένε συνέχεια, είμαστε από την ΕΥΔΑΠ, είμαστε από τη συντήρηση του ασανσέρ. Εγώ το παθαίνω συνέχεια σπίτι. Χακάρουν ίντερνετ, κάμερες, τα πάντα, έχει ξεφύγει η κατάσταση, πάρα πολλή προσοχή", σχολίασε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr