Έντονη συζήτηση προκάλεσε το πρωί της Παρασκευής στο Happy Day από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της το viral βίντεο με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Παναγιώτης Κουτσουμπή, όταν ο δεύτερος εμφανίστηκε απρόσμενα σε ζωντανή σύνδεση στη Super Κατερίνα, χαρίζοντας μια αυθόρμητη και άκρως τηλεοπτική στιγμή.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχολιάζοντας το στιγμιότυπο, στάθηκε ιδιαίτερα στον αυθορμητισμό και τη μοναδικότητα της σκηνής, λέγοντας:
"Ξεκινάω από τη φανταστική τηλεοπτική στιγμή που έγινε γίνει viral και δικαίως. Της βγάζω το καπέλο. Το σκάνερ δουλεύει τέλεια."
Από την πλευρά της, η Τίνα Μεσσαροπούλου προσέγγισε το θέμα με χιούμορ, σχολιάζοντας:
"Αν ήμουν εγώ Καινούργιου, όλο αυτό, θα μπορούσε να μη βγάλει Μύκονο, να βγάλει Ξάνθη."
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέχισε αναλύοντας τη μοναδική αυτή σύμπτωση, λέγοντας:
"Τύπου κατασκοπεία το λες εσύ. Αλλά τέτοια σύμπτωση να πιστεύεις ότι θα περάσει μπροστά σου; Είναι το σύμπαν. Αν είσαι Κατ Κεν δεν αγχώνεσαι γιατί στη Μύκονο δεν κινείται τίτοτα τον χειμώνα. Είναι off season, οι Μυκονιάτες, ο Πέτρος Νάζος, ο πελεκάνος κάποιοι επιχειρηματίες, άντε και κάποιοι αρχιτέκτονες που κάνουν ανακαινίσεις και χτίστες."
Η Τίνα Μεσσαροπούλου δεν έκρυψε τη συμπάθειά της για το συγκεκριμένο βίντεο, τονίζοντας πόσο της ανέβασε τη διάθεση:
"Αυτό το βίντεο μου φτιάχνει τη διάθεση. Από χθες το έχω βάλει τρεις τέσσερις φορές να το δω. Όταν ακούω την Κατερίνα να λέει "καλέ, αγάπη μου εγώ είμαι"."
Κλείνοντας τη συζήτηση, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στάθηκε σε μια ατάκα που ξεχώρισε, λέγοντας:
"Εγώ θα κρατήσω κάτι που είπε ο Κώστας. Το σύμπαν είπε στον Παναγιώτη "προσοχή η Κατερίνα είναι παντού". Το ζουν πολύ όμορφα και είναι στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Μπράβο ρε παιδιά"."
Video of the day | Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου οι θεατές παρακολούθησαν ένα απρόσμενο στιγμιότυπο.
Η "Super Katerina" είχε συνδεθεί ζωντανά με τη Μύκονο και τον Πέτρο Νάζο του "Mykonos Live TV" ενώ η Κατερίνα Καινούργιου συνομιλούσε μαζί του, η κάμερα έδειξε τον σύντροφο της διάσημης παρουσιάστριας να περνά πίσω από τις κάμερες.
Η Κατερίνα Καινούργιου εντόπισε στο πλάνο τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και φυσικά δεν παρέλειψε να τον καλημερίσει από τον αέρα της εκπομπής της. Η ίδια μάλιστα εξήγησε πως ο Παναγιώτης Κουτσουμπής βρίσκεται στη Μύκονο σε επαγγελματικό ταξίδι.