Follow us

Κρίστεν Στιούαρτ- Ρόμπερτ Πάτινσον: Έχουν και πάλι επαφές

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον παραμένει πολύ πληγωμένος από την απιστία της Κρίστεν Στιούαρτ, όμως, σύμφωνα με το αμερικανικό People, έχει αρχίσει και πάλι να της μιλά.

Κρίστεν Στιούαρτ Ρόμπερτ Πάτινσον

Όπως αναφέρει το αμερικανικό περιοδικό, το πρώην ζευγάρι άρχισε να μιλά και πάλι στο τηλέφωνο από το περασμένο Σαββατοκύριακο: H 22χρονη ηθοποιός δεν σταμάτησε να τηλεφωνεί στον Ρόμπερτ Πάτινσον και να του στέλνει μηνύματα και τελικά εκείνος ενέδωσε. Εν τω μεταξύ, άτομο από το περιβάλλον του 26χρονου ηθοποιού δηλώνει στο People: “ Ο Ρομπ δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει εύκολα αυτόν τον χωρισμό.”

Παράλληλα, πηγή αναφέρει στο περιοδικό US Weekly ότι ο Πάτινσον ενοχλήθηκε πολύ όταν διάβασε τη δημόσια συγγνώμη της: “ Διάβασε τη δήλωσή της στο διαδίκτυο και εκνευρίστηκε που η Κρίστεν μιλούσε στα Μέσα κι εκείνος είναι ο τελευταίος που μαθαίνει τα πάντα”. Το ίδιο άτομο ανέφερε ότι ο ηθοποιός είχε υποψιαστεί τον τελευταίο καιρό πως κάτι δεν πήγαινε καλά μεταξύ τους, αφού η Στιούαρτ -που ήταν πάντα χαλαρή με το τηλέφωνό της- τις τελευταίες εβδομάδες αντιδρούσε περίεργα και δεν το άφηνε από τα χέρια της. “ Είναι αηδιασμένος με αυτά που έγιναν” κατέληξε το ίδιο άτομο.

“Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν να το ξεπεράσουν αλλά ο Ρόμπερτ είναι το μόνο που νοιάζει αυτή τη στιγμή την Κρίστεν. Τον αγαπάει πάρα πολύ. Θα έκανε τα πάντα για να το ξεπεράσουν και να είναι ξανά μαζί” δηλώνει επίσης πηγή του People.
Ωστόσο, ο χρόνος θα δείξει αν το πολυσυζητημένο ζευγάρι θα καταφέρει να σώσει τη σχέση του.

Και όλα αυτά , ενώ τον Νοέμβριο έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα της νέας ταινίας Twilight και ήδη έχουν ξεκινήσει τα στοιχήματα στο Χόλιγουντ για το αν οι δυο τους θα εμφανιστούν μαζί στο κόκκινο χαλί!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr