Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε με ειλικρίνεια για τις αλλαγές που βιώνει στην καθημερινότητά της λόγω της εγκυμοσύνης της, αποκαλύπτοντας πώς αυτή η περίοδος έχει επηρεάσει τις αντοχές και τους ρυθμούς της. Μέσα από μια χαλαρή συζήτηση, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε ότι πλέον χρειάζεται περισσότερο χρόνο για ξεκούραση.
Σε σχετικό διάλογο, ο Νίκος Γεωργιάδης σχολίασε με χιούμορ τη νέα πραγματικότητα, λέγοντας: "Χαίρομαι που σε βλέπω, γιατί λέμε "θα βρεθούμε, θα βρεθούμε" και μετά κοιμάται. Αυτή είναι η καθημερινότητά μας πλέον".
Η Κατερίνα Καινούργιου, από την πλευρά της, επιβεβαίωσε ότι η εγκυμοσύνη έχει φέρει σημαντικές αλλαγές στην ενέργεια και τις συνήθειές της, τονίζοντας: "Αρχίζω τώρα και βαραίνω. Την Κυριακή θα βγω μια βόλτα και μετά κουράζομαι, θέλω να γυρίσω να κοιμηθώ. Δεν είμαι η Κατερίνα που ήμουν παλιά. Θα επανέλθω με το καλό".
Η έναρξη στη "Super Κατερίνα"
Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν διστάζει να μοιράζεται με το τηλεοπτικό κοινό στιγμές από αυτή τη ξεχωριστή περίοδο της ζωής της. Το πρωί της Τετάρτης 4 Φεβρουαρίου, στην έναρξη της εκπομπής Super Κατερίνα, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετη και αναφέρθηκε με χιούμορ στις αλλαγές που βιώνει το σώμα της.
Καλημερίζοντας τους τηλεθεατές, η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά: "Καλή σας ημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Τετάρτη 4 του Φλεβάρη, δέκα και σχεδόν δύο πρώτα λεπτά, μας χωρίζουν δέκα μέρες απ’ του Αγίου Βαλεντίνου. Φουσκώνω αυτό, ναι… το ξέρω. Τι γίνεται; Κάθε μέρα. Λογικό δεν είναι; Λογικό. Είναι τώρα που σιγά σιγά αν πας και στο αμάξι, το παρκάρεις κάπου δύσκολα, δεν χωράς απ’ την πόρτα να μπεις. Κατάλαβες; Δεν μπαίνεις, δεν γίνεται".
Με χαμόγελο και αμεσότητα, η παρουσιάστρια έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, περιγράφοντας με τρόπο αυθόρμητο και αληθινό την καθημερινότητά της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Λίγο πριν περάσει στην υπόλοιπη θεματολογία της εκπομπής, πρόσθεσε: "Λοιπόν, καλημέρα σε όλους, ελπίζω και εύχομαι να είστε όλοι καλά".