Η Βίβιαν Κοντομάρη απάντησε στα "E-Daily Διλήμματα" σχολιάζοντας το πώς λειτουργεί η ίδια και οι συνάδελφοί της στη σειρά "Το Σόι Σου" αλλά και για το φινάλε που θα ήθελε να έχει η τηλεοπτική Μπέλα.
Η σχέση με τους συμπρωταγωνιστές της
"Στα γυρίσματα δεν αργεί κανείς. Όλοι έχουμε δικαιολογίες όταν αργούμε, αλλά δεν αργεί κανείς συστηματικά... Ο πιο γκρινιάρης -εκτός από εμένα πάντα- είναι ο Σόλων Τσούνης. Τάση για χαβαλέ έχουμε σχεδόν όλοι. Ο Σόλωνας είναι πολύ σοβαρός και πειθαρχημένος αλλά λίγο αν είμαστε με τη Ρένια, τη Σοφία και τη Γωγώ, 'χαλάει' πολύ εύκολα Φτιάχνει εγώ θα έλεγα, γιατί μπορούμε πολύ εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσουμε ένα εύθυμο κλίμα. Τις σκηνές από τα γέλια τις χαλάει ο Γιώργος Γιαννόπουλος" δήλωσε αρχικά η Βίβιαν Κοντομάρη και συμπλήρωσε:
"Ο Γιάννης Δρακόπυλος κάνει τα καλύτερα αστεία. Το βλέπει και το κοινό στον ρόλο του. Η Ρένια έχει φοβερό χιούμορ και η Βάσω τρομερό χιούμορ"
Ο ρόλος της στη σειρά
Όσον αφορά το τι φινάλε θα ήθελε να έχει η Μπέλα, ο χαρακτήρας που υποδύεται στη σειρά, η Βίβιαν Κοντομάρη απάντησε: "Νομίζω όχι το αναμενόμενο. Το αναμενόμενο είναι αυτό που θέλει όλος ο κόσμος. Να παντρευτεί και συγκεκριμένα τον Άρη. Όχι, αυτό δε θα το έκανα, γιατί νομίζω ότι η Μπέλα είναι γεννημένη για να είναι μόνη της, καλά μόνη της, χαρούμενη μόνη της, μέσα στην αφέλειά της. Δικαιώνει τις γυναίκες που είναι μόνες τους- και είναι πάρα πολλές- και ωστόσο μπορούν και περνούν καλά"
Επιπλέον, η γνωστή ηθοποιός σημείωσε ότι "Μου πήρε τουλάχιστον έναν χρόνο να βρω πώς θα την ισορροπήσω, γιατί αν τα ίδια πράγματα τα έκανε ένας χαρακτήρας με άλλο περιτύλιγμα, θα ήταν αντιπαθητικός χαρακτήρας. Η Μπέλα έχει το ακαταλόγιστο, γιατί η πρόθεσή της δεν είναι ούτε να κρεμάσει τον άλλον, ούτε να τον πληγώσει, ούτε να τον επιβαρύνει, ούτε να τον στεναχωρήσει. Είναι σαν ένα μεγάλο παιδί".
"Είχαμε άγχος να βρούμε τους ρόλους μας, αν θα είναι τόσο καλό όσο πριν. Αν θα είμαστε εμείς τόσο καλοί όσο πριν. Νομίζω ότι μας χρειάστηκε περίπου μια εβδομάδα για να μπουν όλα στη θέση τους" είπε καταληκτικά η Βίβιαν Κοντομάρη, για τη φετινή επιστροφή της σειράς.