Οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την τηλεοπτική του καριέρα συζητήθηκαν στο "Καλύτερα δε Γίνεται" του Σαββάτου. Αμέσως μετά, στην εκπομπή προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην κάμερα του #kalytera.
Μετά την αναπαραγωγή των δηλώσεων η ομάδα της εκπομπής αναφέρθηκε στις πληροφορίες που θέλουν τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος συντονίζει την εκπομπή "Όπου υπάρχει Ελλάδα", να παρουσιάζει το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ με τίτλο "The Quiz with the balls".
Στο τέλος της συζήτησης, ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος, διεθυντής του yupiii.gr έκανε το δικό του σχόλιο, λέγοντας: "Με αυτά και με αυτά, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τρία σερί παρουσίαση έχει κάνει. "Δεν είναι παρουσιαστής", "δεν είναι παρουσιαστής", back to back το πάει, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Μην έχουμε παράπονο μετά ότι παραπονιέται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος".
Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Είδα άλλους να με προσπερνούν επιδεικτικά, ξανά και ξανά - Εγώ περιμένω στο ίδιο πόστο"
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε το πρωινό του Σαββάτου στον καναπέ της εκπομπής "Χαμογέλα και Πάλι" μιλώντας τόσο για την τηλεοπτική του πορεία όσο και για τις ευκαιρίες που δόθηκαν σε άλλους παρουσιαστές και όχι στον ίδιο.
Η τηλεοπτική του πορεία
"Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να περάσω στο επόμενο στάδιο. Νιώθω ότι είμαι στάσιμος σε μια πάρα πολύ καλή φάση τα τελευταία χρόνια, αλλά πρέπει να αναλάβω δράση και να μην περιμένω να έρθουν πράγματα. Όσον αφορά τη δουλειά, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να περάσω στο επόμενο στάδιο. Περίμενα, ότι είμαι καλός και κάποια στιγμή θα έρθει, αλλά τώρα ξέρω, έχω στο μυαλό μου κάτι συγκεκριμένο. Έχω συγκεκριμένους ανθρώπους στο μυαλό μου που θέλω να συνεργαστώ και αν γίνει, θα γίνει, αλλιώς δεν πειράζει, να κάτσω σπίτι μου και θα κάνω το ραδιόφωνο που το αγαπώ πολύ" δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και συμπλήρωσε:
"Είδα άλλους να με προσπερνούν επιδεικτικά, ξανά και ξανά. Είδα να δίνονται ευκαιρίες… Ήταν η επόμενη γενιά και η μεθεπόμενη και τους δόθηκαν ευκαιρίες. Και πήραν κι άλλες ευκαιρίες. Κι εγώ κάθομαι και περιμένω στο ίδιο πόστο. Ξέρω πού πατάω και είμαι σίγουρος για τον τρόπο που κάνω τη δουλειά μου"
"Δεν ξέρω αν θα είμαι στο Buongiorno του χρόνου"
Στο ίδιο πλαίσιο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε πως "Ήξερα ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει. Ίσως κι εκείνοι το ήξεραν κι έλεγαν ότι θα γίνει, ότι ο Ουγγαρέρος εκεί θα είναι. Δεν θα είναι εκεί ο Ουγγαρέζος, όχι! Δεν ξέρω αν θα είμαι στο Buongiorno του χρόνου, εγώ έχω συμβόλαιο μέχρι φέτος. Για μετά θα δούμε. Δεν λέω για τα παιδιά που τους δόθηκαν ευκαιρίες, αλλά για τις αποφάσεις. Αλλά πάμε πια στην τρίτη γενιά παρουσιαστών που έχουν και δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες"
"Κι εγώ ένα ρημάδι "Spata Live” κάναμε με 14% που κόπηκε. Και μας ζήτησαν συγγνώμη που το κόψανε και μας είπαν ότι έκαναν τον σταυρό τους οι απέναντι που είχε κοπεί τότε. Και αυτό το ρημάδι έχει μείνει, ότι ο Ουγγαρέζος κόπηκε. Δεν κόπηκε ο Ουγγαρέζος. Έχω κάνει προτάσεις, έχω πληρώσει πιλότους, έχω κάνει παρουσιάσεις… Έχω πολύ συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μου και συγκεκριμένη ομάδα" είπε καταληκτικά ο παρουσιαστής.