Follow us

Ερωτευμένος ο Χρήστος Φερεντίνος; - Η αινιγματική δήλωση on camera

Η δήλωση που έκανε ο Χρήστος Φερεντίνος και το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΜΗΛΑΚΗ

Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τον έρωτα και την προσωπική του ζωή, με τα όσα είπε να σχολιάζονται το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Happy Day.

Ο παρουσιαστής έκανε μια δήλωση με έντονο συναισθηματικό φορτίο, μιλώντας βιωματικά για το πώς αντιλαμβάνεται τον έρωτα και τις αλλαγές που φέρνει στη ζωή ενός ανθρώπου. Συγκεκριμένα, ανέφερε:
"Ο έρωτας πάντα μεταμορφώνει και σε κάνει να βλέπεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους τα πράγματα, πολύχρωμα. Όταν αποσύρεται ο ένας εκ των δύο. γιατί χρειάζονται δύο να συμμετέχουν στον έρωτα, έρχεται το σκοτάδι. Εγώ το λέω βιωματικά αυτό το πράγμα, τα βλέπω πολύχρωμα".

Τα λόγια του Χρήστου Φερεντίνου προκάλεσαν σχόλια στο πάνελ του Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να δηλώνει αρχικά την έκπληξή της:
"Δεν το ήξερα παιδιά (ότι είναι ερωτευμένος), μπράβο, είναι πολύς καιρός που έχουμε να μάθουμε κάτι".

Στη συνέχεια, η Τίνα Μεσσαροπούλου παρενέβη λέγοντας:
"Μην κάνεις συσχετισμό με τις φήμες. Δεν υπήρχε μια τέτοια φήμη για την Κατερίνα Καραβάτου;"

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθάρισε αμέσως:
"Το έχουν διαψεύσει και οι δύο. Το να λέει είμαι ερωτευμένος και είμαι καλά μας αρέσει".

Ωστόσο, ο Δημήτρης Παπανώτας επεσήμανε:
"Δεν είπε έτσι. Είπε είναι πολύχρωμα τα πράγματα και εγώ τα βλέπω βιωματικά".

"ΕΙΝΑΙ ΣΟΚ ΟΤΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ"

Ο ίδιος εξήγησε σε παλαιότερη συνέντευξη πώς διαχειρίστηκε τον χωρισμό του από τη Σοφία Παυλίδου: "Όλα συνηθίζονται και ξεσυνηθίζονται. Και μετά, όταν ξανασυνηθίσεις, πάλι δυσκολεύεσαι να ξεσυνηθίσεις. Αν εννοούμε δηλαδή το πως ήμουν στο μεταβατικό στάδιο. Όταν έμεινα τελείως μόνος ήταν μια δύσκολη διαδικασία. Είναι ένα σοκ, σοκάρεσαι. Δηλαδή γυρνάς, κοιτάς το σπίτι και… σε σώζει ο σκύλος.

Εκεί είναι απαραίτητος ένας σκύλος που, τώρα, έχω τον Λόρυ και δεν μπορώ χωρίς αυτόν! Ο Λόρυ είναι πια μέλος της οικογένειας κανονικά, ενώ πριν ήταν η μαμά του. Πάντα υπήρχε ένα σκυλάκι μες στο σπίτι και είναι μια παρηγοριά. Στην αρχή, όμως, όντως με δυσκόλεψε για ένα διάστημα αλλά μετά συνήθισα και έλεγα… τι ωραία που είμαι".

Ο ίδιος πρόσθεσε επίσης: "Υπάρχουν στάδια που στην αρχή δυσκολεύεσαι, αλλά μετά αυτό το γυρνάς. Έχει να κάνει βέβαια και με το τι χαρακτήρας είσαι, ανάλογα πως λειτουργείς. Εγώ είχα και πολλούς φίλους που έρχονταν συνέχεια στο σπίτι, μαζευόμασταν και ενώ πέρασα ένα διάστημα δύσκολο, μετά το άλλαξα το κλίμα. Θα έλεγα πως καλομαθαίνει ένας άνθρωπος στη μοναξιά, είναι ωραία η μοναξιά".

"ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΜΟΥ"

Σε άλλο σημείο, ο Χρήστος Φερεντίνος περιέγραψε τη σχέση του με τους δύο γιους του: "Eίμαι και κοντά τους άλλα έχουμε και τις αποστάσεις. Τα αγόρια είναι 22 ετών. Μένουμε μαζί, θα μπορούσαν να φύγουν αλλά προς το παρόν μένουμε μαζί. Συνεννοούμαστε σε όλα. Εμένα γενικότερα δεν μου αρέσουν οι τσακωμοί, οι εντάσεις. Έχουν μεγαλώσει με πολύ ωραίο τρόπο και αν κάτι μας ενοχλήσει στο σπίτι, βρίσκουμε λύση με ωραίο τρόπο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr