Ένα χρόνο έγγαμου βίου συμπληρώνουν σε λίγες ημέρες η Χρυσή Βαρδινογιάννη και ο Νικόλαος Ντε Γκρες. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 7 Φεβρουαρίου του 2025 στον Άγιο Νικόλαο Ραγκαβά στην Πλάκα, με τις εικόνες από τον γάμο τους να κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Η κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη και ο γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου διατηρούν χαμηλό προφίλ, περιορίζοντας τις δημόσιες εμφανίσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.
Πληροφορίες σχετικά με την προσωπική ζωή του ζευγαριού έφερε στη δημοσιότητα το περιοδικό "ΟΚ". Ειδικότερα, όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα του Αλέξανδρου Ράπτη, το ζευγάρι επιθυμεί στο μέλλον να μεγαλώσει την οικογένειά του.
"Τόσο ο Νικόλαος όσο και η Χρυσή αγαπάνε πολύ τα παιδιά και αν ο Θεός τους ευλογήσει θα ήταν μεγάλο δώρο και για τους δύο να δουν την οικογένειά τους να μεγαλώνει" λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού στο περιοδικό.
Νικόλαος Ντε Γκρες & Χρυσή Βαρδινογιάννη | Το πρώτο τους καλοκαίρι ως παντρεμένο ζευγάρι
Το καλοκαίρι του 2025 ήταν ξεχωριστό για τον Νικόλαο και τη Χρυσή Βαρδινογιάννη καθώς ήταν το πρώτο τους καλοκαίρι ως παντρεμένο ζευγάρι.
Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της εφημερίδας "Real Life", παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι αποφάσισε να μην υποδεχτεί φίλους και συγγενείς για το γαμήλιο πάρτι στην Πάτμο, όπως είχε αρχικά σκεφτεί, οι δυο τους βρήκαν το δικό τους καταφύγιο στο σπίτι της Χρυσής στο Νησί της Αποκάλυψης, απολαμβάνοντας τον ήλιο, τη θάλασσα και στιγμές απόλυτης ηρεμίας.
Η Πάτμος έγινε το ιδανικό σκηνικό για ρομαντικούς περιπάτους και γεύματα στο αγαπημένο τους εστιατόριο στην περιοχή Ασπρη, λίγα βήματα από το σπίτι της οικογένειας Βαρδινογιάννη.
Η Πάτμος, αγαπημένος προορισμός της Χρυσής από τις αρχές του 2000 και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για τον Νικόλαο Ντε Γκρες ένας τόπος προσωπικής έμπνευσης. . Η επιλογή της Πάτμου δεν ήταν τυχαία, καθώς η Χρυσή, που ερωτεύτηκε το νησί, μετέδωσε στον Νικόλαο την αγάπη της για αυτό το μαγικό κομμάτι του Αιγαίου.
Το νησί έγινε για εκείνον πηγή έμπνευσης και δημιουργίας, καθώς ο Νικόλαος Ντε Γκρες, γνωστός για το πάθος του με τη φωτογραφία, αιχμαλωτίζει με τον φακό του τις χρυσές ακτίνες του ήλιου, τα γραφικά σοκάκια και τη γαλήνη της θάλασσας, δημιουργώντας στιγμές που αποτυπώνουν την ελληνική ομορφιά.
Τον Ιούλιο, οι διακοπές τους είχαν διεθνή απήχηση, καθώς βρέθηκαν στο καλοκαιρινό παλάτι της βασιλικής οικογένειας της Δανίας -εκεί ήταν ο αδελφός του Νικόλαου, Παύλος, και η μητέρα τους Αννα-Μαρία- προσθέτοντας μια δόση βασιλικής κομψότητας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr