Μπορεί τον τελευταίο καιρό να είναι αφοσιωμένη στην ανατροφή του Βασίλη της, αλλά και στην κυκλοφορία της νέας loungewear συλλογής της, η Αλεξάνδρα Νίκα φροντίζει παρόλα αυτά να διαθέτει χρόνο και για τα κοσμικά της καλέσματα, στα οποία μαγνητίζει πάντοτε τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της.
Το περασμένο Σάββατο η νεαρή καλλονή βρέθηκε σε γάμο φιλικού της ζευγαριού και φυσικά δεν παρέλειψε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της το εκθαμβωτικό look που επέλεξε για την ιδιαίτερη περίσταση.
Πίσω από το υπέροχο βραδινό της outfit βρισκόταν φυσικά η αγαπημένη φίλη της, Σήλια Κριθαριώτη, την οποία η Αλεξάνδρα Νίκα τιμά πάντα στις εμφανίσεις της, επιλέγοντας δικά της κομμάτια για να κλέβει τις εντυπώσεις.
Αυτήν τη φορά λοιπόν η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αργυρού επέλεξε ένα maxi δαντελένιο ημιδιαφανές φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες για την παρουσία της στη γαμήλια τελετή και τη μετέπειτα δεξίωση, το οποίο συνδύασε με διακριτικά κοσμήματα και mini κομψή τσάντα, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε χαμηλό κότσο, αφήνοντας έτσι να αναδειχθούν τα αρμονικά χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Το prive δείπνο στο σπίτι της
Μπορεί να αγαπά τα κοσμικά καλέσματα και τις κοινωνικές εκδηλώσεις, οι χαλαρές παρόλα αυτά βραδιές στο σπίτι της με καλό φαγητό και αγαπημένα πρόσωπα είναι το ίδιο ευχάριστες για την Αλεξάνδρα Νίκα. Έτσι μάλιστα έχει την ευκαιρία να έχει κοντά της και τον μικρό Βασίλη Αργυρό, που απολαμβάνει επίσης τις πιο οικογενειακές βραδιές μακριά από τον θόρυβο και την πολυκοσμία.
Πρόσφατα λοιπόν η καλλονή σύζυγος του Κωνσταντίνου διοργάνωσε ένα prive δείπνο στην πολυτελή τραπεζαρία της με έναν πλούσιο μπουφέ εκλεκτών γεύσεων και μεγάλη ποικιλία σε κρέας, ψάρι, σαλάτες και σάλτσες. Βλέποντας μάλιστα τις σχετικές φωτογραφίες που ανήρτησε, η ίδια φαίνεται πως επέλεξε πιάτα που παραπέμπουν σε μεξικανική κουζίνα με πουγκάκια, pico de gallo και γουακαμόλε.
Μάλιστα, οι νόστιμες γεύσεις που απήλαυσε με καλή παρέα επιμελήθηκαν από διακεκριμένο σεφ, τον οποίο η Αλεξάνδρα Νίκα απαθανάτισε όσο συνέθετε τη σαλάτα με τη μεγάλη ποικιλία λαχανικών, που θα συνόδευε τα κρεατικά του γεύματος.
Πηγή MissBloom.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr