Κατερίνα Καινούργιου: "Ο Πανόπουλος που είναι καλό παιδί βγάζει εμμονές"

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλά για τις "τηλεοπτικές εμμονές"

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Με αφορμή συζητήσεις γύρω από την τηλεοπτική επικαιρότητα, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε το πρωί της Πέμπτης, μέσα από την εκπομπή "Super Κατερίνα", σε μια έντονη και ξεκάθαρη τοποθέτηση για τις "τηλεοπτικές εμμονές", στέλνοντας το δικό της μήνυμα προς όσους, όπως είπε, δυσκολεύονται να αποδεχτούν τις αποφάσεις των καναλιών.

Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για συμπεριφορές που την ενοχλούν στην τηλεόραση, τονίζοντας πως όταν μια εκπομπή ή ένα κανάλι αποφασίζει να διακόψει μια συνεργασία, αυτό σημαίνει ότι απλώς δεν υπήρχε πλέον η διάθεση να συνεχιστεί. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:
"Εγώ δεν μπορώ να βλέπω στην τηλεόραση αυτούς τους εμμονικούς τύπους. Όταν μια εκπομπή πάρει την απόφαση να σε σταματήσει δεν σε ήθελε. Γενικώς το λέω αυτό. Δεν σημαίνει ότι πρέπει εσύ μετά να είσαι ο κομπλεξικός και όπου σταθείς και όπου βρεθείς.. Πρέπει να ξέρουμε ότι δεν είμαστε πάντα αρεστοί από παντού. Το να βγάζεις εμμονές δείχνει έναν κακό χαρακτήρα με πολλά συμπλέγματα".

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου στάθηκε και στη στάση του τηλεοπτικού κοινού, επισημαίνοντας πως τέτοιες συμπεριφορές δεν περνούν απαρατήρητες και αποτυπώνονται ξεκάθαρα στους πίνακες τηλεθέασης.
"Ο τηλεθεατής αυτό δεν το θέλει, για αυτό και γυρίζει την πλάτη, αυτό φαίνεται στα νούμερα", είπε χαρακτηριστικά.

"Ο Πανόπουλος που είναι καλό παιδί βγάζει εμμονές κάποιες φορές"

Μάλιστα, αναφέρθηκε ονομαστικά και στον Δημήτρη Πανόπουλο, ξεκαθαρίζοντας πως η συμπάθεια που τρέφει προς το πρόσωπό του δεν αναιρεί την κριτική της:
Πανόπουλος που εμένα μου είναι συμπαθής και είναι καλό παιδί βγάζει εμμονές κάποιες φορές, δεν υπάρχει λόγος".

Κλείνοντας, η παρουσιάστρια τόνισε πως όλοι μπορεί κάποια στιγμή να περάσουν από μια φάση εμμονής, ωστόσο όταν αυτή γίνεται έντονη και κυριαρχεί, τότε χάνεται η ουσία της δουλειάς.
"Όλοι μας έχουμε περάσει από τη φάση της εμμονής αλλά όταν γίνεται τόσο έντονη η εμμονή που δεν μπορείς να δεχτείς την αλήθεια ότι μπορεί κάπου να μην είσαι αρεστός...κάνε τη δουλειά σου. Αν ο κόσμος δεν σε θέλει ίσως και κάπου να φταις εσύ".