Στην κατάσταση της υγείας του Αντώνη Ρέμου αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή "Το Πρωινό", μεταφέροντας όσα συζήτησαν οι δυο τους πρόσφατα σε καφέ που ήπιαν στη Γλυφάδα. Ο παρουσιαστής θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η περιπέτεια που πέρασε ο γνωστός τραγουδιστής ήταν σοβαρή και σε καμία περίπτωση κάτι επιπόλαιο.
Η ιογενής λοίμωξη
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, "Ο Αντώνης Ρέμος πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Δεν ήταν κάτι αστείο. Πέρασε μια ιογενή λοίμωξη πολύ σοβαρή". Η κατάσταση μάλιστα κορυφώθηκε την περασμένη Πέμπτη, όταν, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, "Την Πέμπτη έκλεισε ο λαιμός του τελείως, πρήστηκαν οι λεμφαδένες. Έκλεισε ο λαιμός του, δεν μπορούσε να μιλήσει ο άνθρωπος".
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ξεκάθαρα τη σοβαρότητα της κατάστασης, καθώς, όπως ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής, "Έκανε εξετάσεις, βγήκαν οι εξετάσεις το CRP στο Θεό, τα λευκά τσιμπημένα. Κατάλαβαν ότι περνάει μια πολυ βαριά λοίμωξη". Αμέσως οι γιατροί του χορήγησαν την κατάλληλη αγωγή και, σύμφωνα με τον παρουσιαστή, "Του έδωσαν έναν συνδυασμό αντιβίωσης και επανήλθε και από χθες άρχισε να επανέρχεται".
Ο λόγος πίσω από την περιπέτεια υγείας - Πότε επιστρέφει στο νυχτερινό κέντρο;
Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε πως σημαντικό ρόλο στην επιβάρυνση της υγείας του τραγουδιστή έπαιξε και η έντονη κόπωση του τελευταίου διαστήματος, λέγοντας ότι "Η υπερκόπωση του ενός μήνα αδυνάτισε την άμυνα του οργανισμού και κάτι τσίμπησε". Παρ’ όλα αυτά, τα νέα είναι πλέον αισιόδοξα, καθώς, όπως αποκάλυψε, "Μαθαίνω ότι το άλλο Σαββατοκύριακο θα εμφανιστεί κανονικά στο μαγαζί".
Όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για την κατάσταση της υγείας του
Ο Αντώνης Ρέμος ενημέρωσε τους θαυμαστές του μέσα από insta story για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τον αναγκάζει να μείνει εκτός σκηνής για μερικές ημέρες. Ο δημοφιλής τραγουδιστής θέλησε να εξηγήσει προσωπικά τον λόγο της απουσίας του από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από το κοινό του.
Όπως ανέφερε στο μήνυμά του:
"Φιλαράκια μου καλησπέρα. Κάνω αυτό το βίντεο για να σας ενημερώσω ότι αυτή την εβδομάδα, δηλαδή 9 10 και 11 Ιανουαρίου δεν θα μπορέσω να τραγουδήσω στο NOX γιατί αντιμετωπίζω μια ιογενή λοίμωξη και με έχει καταβάλλει αρκετά. Αποφασίσαμε με τους γιατρούς μου ότι το καλύτερο είναι να κάτσω να ξεκουραστώ λίγο. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία για όλους εσάς που κλείσατε τραπέζι. Θα τα πούμε τις επόμενες εβδομάδες, ευχαριστώ".