Η Τζένη Διαγούπη φιλοξενήθηκε στο "Συστατικό που Έλειπε" και μίλησε στον Αργύρη Ζαννιά σχετικά με με τη δύναμη που δείχνει στην καθημερινότητά της, όμως θα ήθελε να δείξει και τις στιγμές ευαλωτότητάς της, αλλά και για το γεγονός πως δε θα αποκτήσει το δικό της παιδί.
Η εξομολόγηση της ηθοποιού
Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε αρχικά πως "Δε θέλω να είμαι αδύναμη. Προσπαθώ να είμαι δυνατή για εμένα και κάποιον που με χρειάζεται. Φυσικά όταν μένω μόνη μου αυτό το σκέφτομαι, ότι δεν αφήνω τον εαυτό μου να έχει μια ώρα αδυναμίας. Μην πω στιγμές. Μια ώρα. Αυτό θέλει λίγο να το βρω. Δεν αφήνω τον εαυτό μου να αισθάνεται αδυναμία. Ίσως γιατί δε θέλουμε να βαρύνουμε τους άλλους ανθρώπους αλλά ώρες ώρες θα ήθελα να πω ότι 'Εντάξει, είμαι και εγώ εδώ'. Υπάρχει αλλά όχι στον βαθμό που θα ήθελα".
Αναφορικά με το ποια αλήθεια της πήρε καιρό να αποδεχτεί, η Τζένη Διαγούπη απάντησε: "Ότι δε θα αποκτήσω παιδί. Τώρα πια είμαι πολύ συνειδητοποιημένη. Μου συνέβη σε πολύ μικρή ηλικία και δεν το διαχειρίστηκα, γιατί δεν ήξερα τι σημαίνει διαχείριση. Αυτές οι λέξεις έχουν έρθει την τελευταία δεκαετία. Δεν ήξερα τι σημαίνει διαχείριση, προσπάθησα όμως να το καταφέρω".
"Να κάνω δικό μου παιδί πλέον δεν γίνεται..."
Συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" παραχώρησε η Τζένη Διαγούπη τον Ιούλιο toy 2024. Μεταξύ άλλων η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού.
Η ίδια έκανε λόγο για το κομμάτι της υιοθεσίας, τονίζοντας πόσο δύσκολη διαδικασία είναι. "Μακάρι να συμβεί. Να κάνω δικό μου παιδί τώρα πλέον δεν γίνεται, αλλά μπορώ, αν με αφήσει και η πολιτεία, να υιοθετήσω ένα παιδί. Δεν είναι εύκολες οι συνθήκες και δυστυχώς η πολιτεία μας δεν βοηθάει μια μονογονεϊκή οικογένεια να αποκτήσει ένα παιδί και ζητάει και τη φορολογική σου δήλωση. Για κάποιο λόγο γίνεται και αυτό και παιδιά μένουν στα ιδρύματα! Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο" ανέφερε μεταξύ άλλων η Τζένη Διαγούπη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr