Το δικό του "ευχαριστώ" είπε ο Γιώργος Λιάγκας στους διαδικτυακούς του ακολούθους στο instagram, μέσα από το πρώτο του μήνυμα μετά την απουσία του από "Το Πρωινό" της Τετάρτης. . . . . . . . . . . . . . . . .
Θυμίζουμε ότι ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δεν εμφανίστηκε στον αέρα της πρωινής εκπομπής εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε, με τον Τάσο Τεργιάκη να αναλαμβάνει να καλύψει τη θέση.
Στην ανάρτηση που έκανε το απόγευμα της Τετάρτης, ο Γιώργος Λιάγκας έγραψε: "Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχες και το ενδιαφέρον. Ένα ατύχημα με οδήγησε σήμερα αντί για την εκπομπή στο νοσοκομείο. Να ευχαριστήσω το προσωπικό και τη διοίκηση του Ασληπιείου Βούλας. Νομίζω αποφύγαμε τα πολύ χειρότερα και ελπίζω αύριο να τα καταφέρω να τα πούμε από κοντά. Και πάλι σας ευχαριστώ. Μην εύχεστε τίποτε άλλο στους ανθρώπους. Μόνο υγεία!".

Εκτός Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας - Ο Τάσος Τεργιάκης στη θέση του: "Έχει συμβεί κάτι"
Απών από το Πρωινό του ΑΝΤ1 ήταν το πρωί της Τετάρτης 7 Ιανουαρίου ο Γιώργος Λιάγκας, με την απουσία του παρουσιαστή να γίνεται άμεσα αντιληπτή από τους τηλεθεατές.
Τη θέση του πήρε προσωρινά η υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής, με τον Τάσο Τεργιάκη να δίνει από νωρίς την απαραίτητη διευκρίνιση σχετικά με τον λόγο που ο κεντρικός παρουσιαστής δεν βρισκόταν στο πλατό. Όπως εξήγησε, ο Γιώργος Λιάγκας αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα υγείας, το οποίο τον ανάγκασε να μείνει εκτός επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Ο στενός του συνεργάτης ανέφερε χαρακτηριστικά:
"Να σας πω ότι ο Γιώργος δεν είναι εδώ. Έχει συμβεί κάτι, όχι πολύ σοβαρό, είναι ένα μικρό θέμα υγείας. Φαντάζομαι σε λίγη ώρα θα μας τα πει και ο ίδιος και θα εξηγήσει τι έχει συμβεί". . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . .
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr