Γιώργος Λιάγκας: "Μόνη της μεγαλώνει το παιδί - Δεν υπάρχει πατέρας;"

Η απορία του Γιώργου Λιάγκα με αφορμή τη συνέντευξη στο "Πρωινό"

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Μία απορία είχε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του 'Πρωινού", στην οποία έδωσαν απάντηση οι συνεργάτες του "Πρωινού"

Προλογίζοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ελισάβετ Σπανού στην κάμερα της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: "Πάμε τώρα στην Ελισάβετ Σπανού, η οποία... Πόσο χρονών είναι το παιδάκι της τώρα; 2;".

Αμέσως μετά, η Δέσποινα Καμπούρη σχολίασε: "Τη θαυμάζω την Ελισάβετ Σπανού εγώ παιδιά".

Σε αυτό το σημείο, ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε: "Που μεγαλώνει μόνη της το παιδί".

Η Δέσποινα Καμπούρη είπε στη συνέχεια για την Ελισάβετ Σπανού: "Πήρε μία θαρραλέα και γενναία απόφαση".

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τη συνεργάτιδά του: "Δεν υπάρχει πατέρας που να είναι στη ζωή τους;".

Η Δέσποινα Καμπούρη εξήγησε στον Γιώργο Λιάγκα ότι: "Υπάρχει πατέρας αλλά η ίδια επέλεξε από την πρώτη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος να κρατήσει αυτό το μωράκι μόνη της. Αυτό είναι σπουδαίο από μόνο του" .

ΟΣΑ ΕΙΠΕ Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΠΑΝΟΥ ΣΤΟ "ΠΡΩΙΝΟ"

Η Ελισάβετ Σπανού παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό" και μίλησε για τη μητρότητα, για την κόρη τη, Εμμέλεια, και για τη νέα πραγματικότητα μετά τη γέννηση της κόρης της.

"Το 2025 ήταν από τις πιο ωραίες χρονιές της ζωής μου. Το παιδί άρχισε να μεγαλώνει και να μιλάμε. Το απόλυτο θαύμα", ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Σπανού, αποκαλύπτοντας πως η μητρότητα άλλαξε ριζικά τον τρόπο που βλέπει τα πάντα" δήλωσε.

Και πρόσθεσε: "Δεν θυμάμαι τίποτα από τη ζωή μου πριν, δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να αγαπήσω τόσο και να έχω τόση χαρά μέσα μου. Υπάρχει ένα πλάσμα που το κοιτάζω και υπάρχει λευκή σελίδα, σβήνονται όλα και είναι μόνο η Εμμέλεια, η κόρη μου".

Σε άλλο σημείο, η ίδια έκανε μία αναφορά στο γεγονός ότι έμεινε έγκυος φυσικά στα 43 της: "Έμεινα έγκυος φυσικά στα 43, ενώ πίστευα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μου συμβεί. Είχα κάνει κατάψυξη ωαρίων, γιατί δεν περίμενα να μείνω έγκυος με φυσικό τρόπο. Όταν μένεις έγκυος στα 43 σκέφτεσαι και λειτουργείς αλλιώς".

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στη συνέχεια για τα επόμενα βήματα στη ζωή της. "Ο σκοπός είναι να μπω ξανά σε μια κανονικότητα ζωής, επαγγελματική και προσωπική, και να κάνουμε όσα περισσότερα γίνεται με το παιδί", ανέφερε και σημείωσε: "Δεν υπάρχει άνθρωπος που να θέλει να μένει μόνος του, αλλά μέχρι στιγμής με γεμίζει το παιδί".

Όσον αφορά τα σχόλια που έχει ακούσει για τη μονογονεϊκότητα, η Ελισάβετ Σπανού είπε: "Δεν με ενοχλούν τα σχόλια. Από τότε που μίλησα για αυτό με προσέγγισαν πολλές γυναίκες που βιώνουν παρόμοια ή πιο δύσκολα πράγματα. Δεν θέλω να περνάω το μήνυμα ότι το διαφημίζω ή ότι είμαι ο σταυροφόρος της μονογονεϊκότητας, με ρωτάνε και απαντάω".