Η Ιωάννα Τούνη έκανε Πρωτοχρονιά με τον σύντροφό της και τους γονείς του: "Οικογενειακό δείπνο"

Η ξεχωριστή Πρωτοχρονιά για την Ιωάννα Τούνη και ο λόγος που δεν μπορούσε να βγάλει στόρι

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η Ιωάννα Τούνη επέλεξε τη Θεσσαλονίκη για να υποδεχτεί τη νέα χρονιά, αφήνοντας πίσω της την πρόσφατη ολιγοήμερη απόδραση στο Παρίσι. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας πέρασε την Πρωτοχρονιά σε οικογενειακό κλίμα, στο πλευρό του συντρόφου της, Δημήτρη Σπυριδωνίδη, ή Ρόμπι όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, στο σπίτι του μαζί με τους γονείς του.

Το μήνυμα για "Καλή Χρονιά"

Μέσα από τα social media, η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε τις σκέψεις και τις ευχές της για το νέο έτος, στέλνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους. "2026, υγεία, τύχη, αγάπη και να μη σταματήσεις να κυνηγάς ποτέ τα όνειρά σου! Ήρθε η στιγμή να κάνεις όλα όσα θέλεις και αναβάλεις τόσο καιρό! Τέρμα τα "θα" και οι δικαιολογίες… Μπορείς συμπεθέρα! Ο χρόνος άλλαξε, εσύ;" έγραψε χαρακτηριστικά.

Το πρώτο story του 2026, το δείπνο με τους γονείς του Ρόμπι και το μήνυμα για τους τοξικούς ανθρώπους

Λίγο αργότερα, από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Αναστασία, δημοσίευσε βίντεο στο οποίο ανέφερε: "Πρώτο Story για το 2026, χρόνια πολλά συμπεθέρα μου! Υγεία πάνω απ’ όλα, τύχη, αγάπη, όλα τα καλά του κόσμου. Να διώξουμε τους τοξικούς ανθρώπους απ’ τη ζωή μας, να βρούμε την υγειά μας. Δεν μπορούσα να βγάλω άλλο στόρι γιατί ήμουνα για φαγητό… Δεν μπορούσα να βγάλω εκεί στο τραπέζι, ντρεπόμουν… Και να δώσω ένα μεγάλο φιλί, να περάσετε τέλεια ό,τι κι αν κάνετε σήμερα. Και η χρονιά είναι δική μας, να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Θα τα πούμε και το πρωί βέβαια τώρα, γιατί θα τα πιω τα ποτά μου τώρα. Σας αγαπώ, φιλάκια".

Η ίδια εξήγησε και τον λόγο που καθυστέρησε να εμφανιστεί στα social media, γράφοντας στα Instagram Stories της: "Άργησα λίγο γιατί ήμουν σε family dinner στο σπίτι του αγοριού μου και ντρεπόμουν λίγο να τραβάω στόρυ. Σας αγαπώ, σας φιλώ πολύ!". . . . .. . .. . . . . .. .. .