Αθώος κρίθηκε χθες, Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, ο Άρης Μουγκοπέτρος στα δικαστήρια της Τρίπολης, μετά την καταγγελία που είχε καταθέσει εις βάρος του η εν διαστάσει σύζυγός του ανήμερα των Χριστουγέννων, με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής.
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης ζωντανά στο "Πρωινό" του ANT1, έχοντας στο πλευρό του τον δικηγόρο του, Δημοσθένη Πέππα, και μίλησε ανοιχτά για όσα προηγήθηκαν της καταγγελίας, δίνοντας τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα που τον οδήγησαν στη δικαστική αίθουσα.
Ο Άρης Μουγκοπέτρος ξεκαθάρισε πως ο λόγος που δεν υπέγραψε το αρχικό συμφωνητικό με την εν διαστάσει σύζυγό του δεν είχε καμία σχέση με οικονομικά ζητήματα ή το ύψος της διατροφής, αλλά με τον εξαιρετικά περιορισμένο χρόνο επικοινωνίας με τα παιδιά του, που –όπως τόνισε– δεν μπορούσε να αποδεχτεί. Το αρχικό έγγραφο προέβλεπε ότι θα έβλεπε τα παιδιά του μόλις δύο ώρες την εβδομάδα, κάτι που χαρακτήρισε αδιανόητο, δεδομένου του δεσμού που έχει μαζί τους.
"Το πρώτο αρχείο που μου έστειλαν ήταν αν βλέπω τα παιδιά μου δυο ώρες την εβδομάδα"
"Δεν υπήρχε λόγος ενημέρωσης διότι το μισθωτήριο που λένε ότι έχει αλλάξει, έγινε χωρίς να το γνωρίζω εγώ και επίσης… χωρίς να έχω κάνει αποδοχή του μισθωτηρίου. Δεν έγινε δεκτή η αποδοχή από τη μεριά μου, όχι για τα 750 ευρώ, συν τα ασφάλιστρα, δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει αυτό το πράγμα αυτή τη στιγμή. Δεν έγινε αποδεκτό το αίτημα, για τον λόγο ότι το πρώτο που μου έστειλαν αρχείο, ήταν να βλέπω τα παιδιά μου μόνο δύο ώρες την εβδομάδα".
"Με αυτό το χέρι θα δουλέψω στην οικοδομή"
Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, υπήρξε μια μικρή τροποποίηση, η οποία όμως και πάλι δεν τον κάλυπτε. "Μετά έγινε μια τροποποίηση, απ’ τις δύο ώρες, έγιναν τέσσερις οι ώρες, δηλαδή δύο και δύο ώρες μέσα στην εβδομάδα. Και επειδή εγώ δεν έκανα αποδεκτό αυτό επειδή δεν ήθελα… είπαν ότι ήταν τα χρήματα… που για μένα Γιώργο να σου πω την αλήθεια, μπορεί να μην μπορώ να δουλέψω αυτή τη στιγμή, αλλά για τα παιδιά μου – και έτσι, με αυτό το χέρι, έτσι, δείτε το… δεν το δείχνω ποτέ και δεν το έχω δείξει ποτέ, με αυτό το χέρι θα πάω να δουλέψω στην οικοδομή και θα τους τα πάω και όσα λεφτά θέλουν. Μου στέρησαν τα παιδιά μου, η μοναδική μου χαρά ήταν αυτή" ξέσπασε στον αέρα του ANT1, δείχνοντας το τραυματισμένο χέρι του.
Ιδιαίτερα φορτισμένος εμφανίστηκε και όταν μίλησε για τη σχέση του με τα παιδιά του, τονίζοντας πως, παρά τα προβλήματα στον γάμο του, θεωρεί ότι υπήρξε πάντα παρών ως πατέρας. "Ήμουν ακατάλληλος ξαφνικά. Καλός σύζυγος μπορεί να μην υπάρξω, γιατί είμαστε εν διαστάσει, αλλά πατέρας ήμουν απ’ τους καλύτερους. Ξέρετε τι πονάει πιο πολύ; Η μία μικρή, επειδή τυχαίνει να μου μοιάζει, μου το κράτησε και δεν ήρθε να με πάρει αγκαλιά".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr