Ο Λευτέρης Πανταζής για την περιπέτεια υγείας του: "Όλα καλά Δόξα τω Θεώ. Κουράστηκα πολύ"

Ο Λευτέρης Πανταζής στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη νοσηλεία του

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε ο Λευτέρης Πανταζής το προηγούμενο διάστημα, έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και εγκεφαλικό επεισόδιο, όπως ο ίδιος έχει γνωστοποιήσει. Ο γνωστός τραγουδιστής επέστρεψε στην επαγγελματική δράση και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό Σαββατοκύριακο".

Όσα είπε ο Λευτέρης Πανταζής

Σχετικά με την περιπέτεια υγείας του, ο δημοφιλής τραγουδιστής σημείωσε: "Όλα καλά Δόξα τω Θεώ. Κουράστηκα πολύ. Είχα 15 ημέρες πολύ λιγοστό ύπνο"

Επιπλέον, ο Λευτέρης Πανταζής ρωτήθηκε αν του έχει συμβεί κάποιο περιστατικό με θαμώνα να του πετάει κάτι, όπως συνέβη πρόσφατα στην Ιουλία Καλλιμάνη. Ο ίδιος απάντησε πως "Μου έχει πρηστεί το μάγουλό μου, έχω φάει παγάκι στο μάτι. Εντάξει, ο άλλος έχει πιει και λιγάκι. Πρέπει να το βλέπουμε λίγο με πιο αγάπη και οι θαμώνες με προσοχή"

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ

Ο Λευτέρης Πανταζής παρέμεινε κλινήρης για τέσσερις ημέρες και περιέγραψε όσα βίωσε, μιλώντας με ειλικρίνεια για την κατάσταση της υγείας του. "Έπαθα υπερκόπωση, έπεσα κάτω, δε μπορούσα να περπατήσω. Σαν λιποθυμία ήταν. Ήμουν μέσα στο νοσοκομείο, κοιμήθηκα, το ευχαριστήθηκα, ξεκουράστηκα. Έκλεισα τα τηλέφωνα, δεν άκουγα κανέναν, δε με έπαιρνε κανείς. Ήταν μόνο η κόρη μου δίπλα μου κι αυτό μου φτάνει", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής μετέφερε και τις οδηγίες που έλαβε από τους γιατρούς του, τονίζοντας τη σημασία της φροντίδας της υγείας. "Οι γιατροί μου είπαν να χαλάω και κανένα χατίρι και να κοιτάξω λίγο την υγεία μου γιατί το στρες, η κούραση, η δουλειά κι επειδή θέλω να τα κάνω όλα τέλεια, μου είπε ότι δε χρειάζεται και τόσο πολύ. Να κάνω τη διατροφή μου κανονικά, να περπατάω λιγάκι, να ξεκουράζομαι και να κοιμάμαι. Εγώ είχα να κοιμηθώ 15 ημέρες. Κοιμόμουν 2 με 3 ώρες τη μέρα. Δουλεύουμε τόσο πολύ, δεν θέλουμε να χαλάμε χατίρια και ξεχνάμε λίγο εμάς", πρόσθεσε.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Λευτέρης Πανταζής έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την αξία της υγείας: "Δυστυχώς η υγεία δεν αγοράζεται. Πρέπει να την προσέχουμε για να την έχουμε".