Ο Γιώργος Μαζωνάκης σε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις: "Σε αυτούς που νομίζουν ότι ορίζουν τη ζωή μου..."

"Η υπομονή είναι αρετή, δε δηλώνει ηττοπάθεια" τόνισε ο Γιώργος Μαζωνάκης

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς το κοινό του αλλά και μερικές δηλώσεις σχετικά με τη δύσκολη χρονιά που βίωσε και τους ανθρώπους που τον ταλαιπώρησαν, θέλησε να στείλει ο Γιώργος Μαζωνάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το πρωί του Σαββάτου (27/12).

Στην ανάρτησή του, ο δημοφιλής τραγουδιστής τόνισε πως πέρασε μια χρονιά δοκιμασίας από τον Θεό αλλά και να στείλει το δικό του μήνυμα σε αυτούς που θεωρούν ότι ορίζουν τη ζωή του.

Τι ανέφερε ο Γιώργος Μαζωνάκης

Μέσα από ένα βίντεο στο Instagram, ο Γιώργος Μαζωνάκης σημείωσε: "Κυρίες και κύριοι καλημέρα σας! Μια πολύ όμορφη καλημέρα από ένα μέρος που ερχόμουν και έτρεχα με την Αρίθα, το κορίτσι μου, το παιδί μου. Θέλω να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τον τρόπο που αντιδράσατε, ή βγάλατε άποψη όλο αυτόν τον καιρό, όλο αυτόν τον χρόνο, που ήταν ένας αρκετά δύσκολος χρόνος. Εγώ θα έλεγα χρονιά δοκιμασίας από τον Θεό, αν θα αλλαξοπιστήσω, που λέω. Θέλω να σας πω επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ που κάθε Πέμπτη και Σάββατο στην 'Ακτή Πειραιώς' ζω ένα όνειρο".

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι "Τελειώνοντας ο χρόνος, θέλω να πω σε αυτούς που νομίζουν ότι ορίζουν τη ζωή μου τα τελευταία 3-4 χρόνια, με αρκετές δυσκολίες αλλά και με τεράστια δώρα: Φτάνει! Φτάνει! Η υπομονή είναι αρετή, δε δηλώνει ηττοπάθεια. Άλλωστε ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Κυρίες και κύριοι καλή χρονιά με πίστη, με πίστη, με πίστη! Καλή χρονιά σε όλους".

Τα δύο κρίσιμα γεγονότα του 2025 για τον Γιώργο Μαζωνάκη

Υπενθυμίζεται πως παραμονές του Δεκαπενταύγουστου, έγινε γνωστή η είδηση πως ο Γιώργος Μαζωνάκης εισήχθη ακούσια σε δημόσια ψυχιατρική δομή. Αν και ο ίδιος πήρε εξιτήριο μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα, έγινε γνωστό πως μέλη της οικογένειάς του ζήτησαν την εισαγωγή του στο Δρομοκαΐτειο.

Επιπλέον, λίγες ώρες πριν τη φετινή του πρεμιέρα στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, ο πρώην συνεργάτης του τραγουδιστή, Στέφανος Παπαδόπουλος, τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίας τους. Ο καλλιτέχνης αντεπιτίθεται άμεσα με τη βοήθεια του δικηγόρου του, Χαράλαμπου Λυκούδη. Μάλιστα ο δικηγόρος του καλλιτέχνη υποστηρίζει ότι είναι παντελώς αβάσιμες και ανυπόστατες οι κατηγορίες.