Follow us

Δημήτρης Καπουράνης: "Εκείνος ήταν στην ουσία ο πατέρας μου - Γνώρισα τους γονείς μου όταν ήμουν τριών"

Ο Δημήτρης Καπουράνης μιλά για τα παιδικά του χρόνια

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Δημήτρης Καπουράνης

Η Ναταλία Γερμανού υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής "Καλύτερα δε Γίνεται" τον Δημήτρη Καπουράνη το απόγευμα της Κυριακής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην παρουσιάστρια του Alpha για τα παιδικά του χρόνια.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στη σχέση του με τους παππούδες του και στην εποχή που γνώρισε τους γονείς του σε ηλικία τριών ετών.

Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ

"Για εμένα ο παππούς μου ήταν στην ουσία πατέρας μου. Ήταν πραγματικά μία πάρα πολύ εμπνευστική μορφή για μένα. Νομίζω το κέντρο του συναισθήματός μου του ανήκει. Μεγάλωσα με αγάπη, με φροντίδα, ήμουν το κέντρο του κόσμου. Ο παππούς και η γιαγιά μου ήταν οι γονείς μου, τους βιολογικούς γονείς μου τους γνώρισα όταν ήμουν τριών. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να γνωρίζεις τους γονείς σου όταν είσαι τριών. Μου είναι θολό. Διεκδίκησαν την οικειότητα αυτή, νομίζω ότι αρκετά γρήγορα το οικειοποιήθηκα" είπε ο Δημήτρης Καπουράνης

Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ

Για την απώλεια του παππού του και για το πώς τη διαχειρίστηκε, ο Δημήτρης Καπουράνης δήλωσε: "Εγώ νομίζω ότι με τον θάνατο του παππού μου σαν να είδα κάποια πράγματα πιο καθαρά, διότι μου ήταν πολύ βαρύ όταν πήγαινα να δω τον παππού μου μετά να τον αποχωριστώ. Θυμάμαι ήταν τρομακτικό συναίσθημα, ότι "σε μία εβδομάδα θα φύγω, πρέπει να αποχωριστούμε"".

Και πρόσθεσε αμέσως μετά: "Όλο το ζήτημα αυτής μου της ταυτότητας ήταν θολό, δεν άντεχα αυτή τη σύνδεση, μου ήταν μεγάλο βάρος. Όταν πέθανε ο παππούς μου κατάφεραν αν το δω πιο καθαρά, με περισσότερο θάρρος".

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Θέλει να κάνει τη δική του οικογένεια; Ο Δημήτρης Καπουράνης είπε πάνω σε αυτό: "Ονειρεύομαι να κάνω μια μεγάλη οικογένεια, θα ήθελα να είχα αυτή την καλοσύνη και γλύκα απέναντι στους ανθρώπους. Θα ήθελα να νοιάζομαι και περισσότερο για άλλους ανθρώπους".

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

Μιλώντας για την πορεία του στο θέατρο, ο ίδιος τόνισε: "Έχω υπάρξει τυχερός στα θεατρικά, η Θήβα ήταν μια πολύ μεγάλη τύχη. Αναγνωρίζω ότι έχω κοπιάσει πολύ. Νομίζω πλέον με πνίγει πολύ το καθημερινό σίριαλ, απαιτεί πολλές ώρες, είναι μια βίαιη συνθήκη, προσπαθώ να μην το επιλέγω. Μια ταινία, μια σειρά προτιμάω από το καθημερινό. Έχω και την μπάντα μου, δυστυχώς μου αρέσουν όλα, προσπαθώ να τα συνδυάσω όλα. Μακάρι κάπως να φτιάξω τα πράγματα και να μπορώ να κάνω ένα τη φορά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr