Follow us

Συγκλονίζει η Πηγή Δεβετζή για το τροχαίο της: "Ο Χριστός ήταν δίπλα μου"

Δείτε όσα ανέφερε η Πηγή Δεβετζή για το τροχαίο της

Πηγή Δεβετζή R

Ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα είχε η Πηγή Δεβετζή το μεσημέρι του Σαββάτου (6/12) στην Εγνατία Οδό και πιο συγκεκριμένα στο ύψος της Καβάλας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της αθλήτριας.

Η Πηγή Δεβετζή, αρκετές ώρες μετά, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, σημειώνοντας πως σώθηκε λόγω της πίστης της.

Το μήνυμα της αθλήτριας

Μέσα από ένα Instagram story, η Πηγή Δεβετζή ανέφερε: "Θέλω αρχικά να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον που δείξατε με τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματά σας για το σοβαρό ατύχημα που είχα. Δεν μπορώ να απαντήσω σε όλους γιατί βρίσκομαι σε σοκ αλλά αυτό που ήθελα να σας πω είναι ότι πάντα κάνω το σταυρό μου πριν ξεκινήσω για ένα ταξίδι και αυτό ήταν που με έσωσε!! Ο Χριστός ήταν δίπλα μου και βγήκα σώα από αυτό το άσχημο γεγονός!!"

Συμπλήρωσε, μάλιστα ότι "Είμαι καλά στην υγεία μου, νοσηλεύομαι στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Καβάλας για προληπτικούς λόγους εδώ όπου με προσέχουν παρά πολύ!! Σύντομα θα επανέλθω κοντά σας όταν ξεπεράσω το σοκ που έπαθα!! Και πάλι σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!! Να μας έχει όλους ο Θεός καλά".

Συγκλονίζει η Πηγή Δεβετζή για το τροχαίο της: "Ο Χριστός ήταν δίπλα μου"

Το τροχαίο ατύχημα

Όπως έγινε γνωστό, το τροχαίο συνέβη μέσα σε σήραγγα πάνω από το Παληό Καβάλας, όταν το όχημα της Πηγής Δεβετζη εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Σύμφωνα με την proininews, η γνωστή αθλήτρια είναι καλά στην υγεία της και μετά το τροχαίο ατύχημα μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr