Follow us

Η Κόνι Μεταξά απαντά στον Τάσο Ξιαρχό: "Δεν ντρέπομαι για το πώς μπορώ να προσαρμοστώ"

"Δεν νιώθω καμία ντροπή γενικά για αυτά που κάνω και ειδικά στη δουλειά μου" τόνισε η Κόνι Μεταξά

Κόνυ Μεταξά & Τάσος Ξιαρχό

Τη δική της απάντηση έδωσε η Κόνι Μεταξά στην επίθεση που δέχτηκε από τον Τάσο Ξιαρχό για την επιλογή της να δουλέψει σε πανηγύρια. Η γνωστή τραγουδίστρια τόνισε ότι δεν ντρέπεται για τις επιλογές της και πως το γεγονός ότι μπορεί να προσαρμόζεται εύκολα, τις προσφέρει εργασιακή ασφάλεια.

Η απάντηση της Κόνι Μεταξά

Μέσα από μια σειρά Instagram stories, η Κόνι Μεταξά τόνισε: "Για ποιο λόγο, το ότι έχω δουλέψει σε πανηγύρι, θεωρείται κάτι κακό; Εσείς όλοι δεν τρέχετε το καλοκαίρι να βρείτε πανηγύρι όπου πάτε και περνάτε φανταστικά; Και κάποιοι από σας πηγαίνετε αλλά δεν ανεβάζετε story γιατί ντρέπεστε. Στην πραγματικότητα, όμως, ψοφάτε να πάτε στα πανηγύρια. Η διαφορά μας ποια είναι λοιπόν: Εγώ δεν ντρέπομαι για το πώς μπορώ να προσαρμοστώ σε όλες τις καταστάσεις. Μπορώ να εργαστώ παντού, περνάω τέλεια όπου πάω και ο κόσμος δεν νομίζει ότι είμαι κομπλεξικιά σαν εσάς που σας βλέπει εκεί αλλά δεν ανεβάζετε story"

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι "Είμαι περήφανη για όλα αυτά που κάνω. Περνάω ωραία με ό,τι κάνω, δεν νιώθω καμία ντροπή γενικά για αυτά που κάνω και ειδικά στη δουλειά μου. Το ότι μπορώ να αλλάζω και να προσαρμόζομαι, σημαίνει ότι πάντα θα έχω δουλειά, ενώ κάποιοι από εσάς όχι. Και αυτό δεν το λέω μόνο συγκεκριμένα για τα πανηγύρια το λέω γενικά".

Η Κόνι Μεταξά απαντά στον Τάσο Ξιαρχό: "Δεν ντρέπομαι για το πώς μπορώ να προσαρμοστώ"

ΟΙ ΑΙΧΜΈΣ ΤΟΥ ΤΆΣΟΥ ΞΙΑΡΧΌ

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κόνι Μεταξά βρέθηκε καλεσμένη στο YouTube κανάλι του Fipster και αποκάλυψε πως είχε σταματήσει να μιλά με τον γνωστό χορογράφο επειδή έμαθε ότι την έκραζε στους συνεργάτες της, ενώ παράλληλα έκραζε σε αυτούς την ίδια. Μέσα από ένα επτάλεπτο βίντεο που ανάρτησε στο TikTok, ο γνωστός χορογράφος έδωσε τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν και οδήγησαν στη ρήξη της σχέσης τους.

Ο χορογράφος, φανερά ενοχλημένος από τα όσα άκουσε, αναφέρθηκε αρχικά στον τρόπο που έγινε η σχετική ερώτηση στη συνέντευξη και τόνισε ότι, κατά τη δική του μνήμη, δεν υπήρξε καμία τέτοια αντιπαράθεση με την Κόνι. Συγκεκριμένα ανέφερε πως "Για αρχή πώς μπορείς να ρωτάς κύριε Fipster, γιατί τσακωθήκατε με τον Τάσο Ξιαρχό, σου απαντάει, και μετά ρωτάς ξανά γιατί τα ξαναβρήκατε. Που σημαίνει ότι έχετε κάνει κουβέντα για μένα πριν από εκεί. Που αυτό σημαίνει κουτσομπολεύω και ξεκατινιάζω κάποιον. Πέρα από αυτό, εγώ δε θυμάμαι να έχω τσακωθεί με την Κόνι Μεταξά για τέτοιο θέμα. Δεν έχουμε τσακωθεί ή να πούμε σε μήνυμα "είπες για μένα κάτι τέτοιο”. Δεν τσακωθήκαμε για κάτι τέτοιο. Αυτό είναι ένα συμπέρασμα της Κόνι."

Μεταξύ άλλων, ο Τάσος Ξιαρχό υπογράμμισε: "Είχα επενδύσει πάνω σου, είχα επενδύσει πάνω μας…Τη συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα, που δεν ήθελες, από σένα τη γνώρισα, εσύ μου την είχες φέρει στη σχολή να της κάνω μάθημα και έκανε καριέρα που εσύ δεν έκανες και δυστυχώς ζήλεψες. Αν εγώ σε κράζω, επειδή εσύ τραγουδάς σε πανηγύρια, δε φταίω."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr