Καλομοίρα: "Θέλω τα παιδιά μου να μου έχουν εμπιστοσύνη - Αν δε σου λένε τα μικρά, δε θα σου πουν και τα σοβαρά"

Όσα εξομολογήθηκε η Καλομοίρα για τη σχέση με τα παιδιά της

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στα παιδιά της και τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει μαζί τους αναφέρθηκε η Καλομοίρα, μέσα από ένα βίντεο που κοινοποίησε στο YouTube κανάλι της. Η τραγουδίστρια τόνισε ότι θέλει τα παιδιά της να νιώθουν άνετα να της εκμυστηρευτούν τα απλά, καθημερινά γεγονότα της ζωής τους, ώστε να νιώσουν άνετα να της μιλήσουν και για κάτι πιο σοβαρό.

Η σχέση εμπιστοσύνης με τα τρία της παιδιά

Η Καλομοίρα δήλωσε αρχικά πως "Τα παιδιά μου πηγαίνουν τώρα σε άλλο σχολείο, έχουν περισσότερες δουλειές και ευθύνες αλλά μέχρι στιγμής όλα πολύ ωραία και χαίρομαι. Αρέσει στην Αναστασία, γιατί την πηγαίνω περπατώντας στο σχολείο και είμαστε μόνες μας και της αρέσει. Είναι ωραία να έχεις χρόνο με ένα παιδί, γιατί συνήθως έχω και τα τρία μαζί, έχουμε τον χρόνο μας και μου λέει πράγματα".

Συμπλήρωσε, μάλιστα "Με νοιάζει να μου λένε πράγματα, γιατί θέλω να νιώθουν ότι πάντα μπορούν να έρχονται σε εμένα και να μου μιλάνε. Κι αν γίνει κάτι που δε θέλουν να το πω στον Γιώργο, δε θα το πως. Θέλω να μου έχουν εμπιστοσύνη. Όταν η Αναστασία ήταν πολύ μικρή, νομίζω στο νηπιαγωγείο, είχε ζωγραφίσει μια εικόνα για ένα αγόρι που της άρεσε, το είδε ο Γιώργος και της είπε να μην το δώσει στο παιδί. Του είπε ok αλλά μετά την είδα που το τύλιξε και το έβαλε μέσα από την μπλούζα της. Εγώ το είπα στον Γιώργο σαν χαζή, γιατί νόμιζα ότι ήταν αστείο, αλλά της το είπε. Μετά ε ρώτησε η Αναστασία: 'Γιατί του το είπες' και σκέφτηκα ότι ήμουν πολύ ανόητη".

"Θέλω να νιώθουν ότι μπορούν να μου πουν τα πάντα και δε θα φρικάρω"

"Ξέρω ότι ήταν μικρή αλλά δε θέλω να χάσω την εμπιστοσύνη της. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθει το παιδί ασφαλής. Ότι αν μου πει κάτι, δε θα το πω. Είπα στον εαυτό μου ότι δε θα το ξανακάνω αυτό και όντως δεν το κάνω. Της είπα συγγνώμη. Γενικά είπα ότι αν μου πουν τίποτα δε θα το πω σε κανέναν, ούτε στον Γιώργο αν δε θέλουν να το μάθει ο μπαμπάς, γιατί θέλω να νιώθουν πολύ ασφαλείς να μου πουν τα πάντα. Είχα διαβάσει ότι αν τα παιδιά δε σου λένε τα μικρά πράγματα, την καθημερινότητά τους, σίγουρα δε θα σου πουν και τα σοβαρά. Θέλω να νιώθουν ότι μπορούν να μου πουν τα πάντα και δε θα φρικάρω. Κρατιέμαι μερικές φορές" δήλωσε καταληκτικά η τραγουδίστρια.

"Είχα κατάθλιψη όταν ήμουν έγκυος"

Η Καλομοίρα βρέθηκε καλεσμένη στο "Στούντιο 4" στις αρχές Οκτωβρίου, αποκαλύπτωντας πως πέρασε κατάθλιψη την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Ειδικότερα, η Καλομοίρα δήωσε: "Πεθαίνω για τα παιδιά μου, αλλά όταν ήμουν έγκυος, είχα κατάθλιψη. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί, αλλά νομίζω ότι κατά βάθος ήξερα πως δεν θα έχω ποτέ ξανά αυτό που είχα, γιατί διάλεξα την οικογένεια. Άφηνα την παλιά μου ζωή".

Στη συνέχεια, η Καλομοίρα εξέφρασε τη γνώμη της, σύμφωνα με την οποία είναι ψέμα ότι μπορεί μία γυναίκα "να τα έχει όλα": "Νομίζω πως λένε λίγο ψέματα στις γυναίκες ότι μπορούν να τα έχουν όλα. Δεν είναι όλο αυτό αλήθεια. Δεν ξαναείσαι ο ίδιος άνθρωπος. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να λες στα κορίτσια την αλήθεια για να παίρνουν αποφάσεις με βάση την αλήθεια. Ότι αν είσαι με τα παιδιά, χάνεις λίγο την καριέρα".

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, η Καλομοίρα είπε: "Με τον Γιώργο είμαστε από το 2006, είμαστε τέλεια. Είναι ο κολλητός μου και χαίρομαι που έχω κάποιον που με καταλαβαίνει. Από τη μία είναι provider, από την άλλη μπορεί να έρθει κοντά και να μου πει ότι σέβεται αυτά που κάνω για την οικογένεια. Μου έχει πει ότι μπορώ να πηγαίνω στην Ελλάδα όποτε θέλω".