Ζήνα Κουτσελίνη: Πάντα έλεγα στην Αφροδίτη Γραμμέλη "Όταν έρθεις από την άλλη, θα δεις"

Η Ζήν α Κουτσελίνη σχολιάζει τη δήλωση της Αφροδίτης Γραμμέλη

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Breakfast@Star" έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη. Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" σχολίασε την τοποθέτηση της Αφροδίτης Γραμμέλη, σύμφωνα με την οποία υπάρχει εμμονή με την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, στην οποία συμμετέχει η γνωστή δημοσιογράφος.

"Όταν θα έρθεις και από την άλλη πλευρά του νομίσματος, θα δεις ότι το τα πράγματα δεν είναι πάντα εύκολα"

Η Ζήνα Κουτσελίνη ρωτήθηκε αν θεωρεί πως υπάρχει εμμονή με την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.

"Κριτική υπάρχει. Και όταν κρίνουμε, κρινόμαστε. Η Αφροδίτη μου -την οποία την εκτιμώ πάρα πολύ και τη σέβομαι πάρα πολύ- όταν είχε την πένα της, έκρινε αυστηρά. Πάντα της έλεγα ότι "όταν θα έρθεις και από την άλλη πλευρά του νομίσματος, θα δεις ότι το τα πράγματα δεν είναι πάντα εύκολα". Άλλο κρίνω μια εκπομπή που βλέπω και άλλο την παράγω. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα" δήλωσε η παρουσιάστρια του Star.

Αντέδρασε η Αφροδίτη Γραμμέλη: "Με τρελαίνει η εμμονή με την εκπομπή μας"

Φανερά ενοχλημένη εμφανίστηκε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην κάμερα του Alpha, όταν ρωτήθηκε ξανά για τη συζήτηση που έχει δημιουργηθεί γύρω από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και τα όσα ακούγονται για τα νούμερα της εκπομπής και την επακόλουθη λήξη συνεργασίας του καναλιού με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής.

Η δημοσιογράφος, που φέτος βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για την υπερβολική — όπως τη χαρακτήρισε — ενασχόληση με το θέμα.

Με άμεσο και ξεκάθαρο τρόπο η Αφροδίτη Γραμμέλη δήλωσε:

"Αυτή η εμμονή με την εκπομπή μας φέτος εμένα με τρελαίνει. Άλλαξε ένας συνεργάτης μας, δεν είναι θέμα τώρα αυτό για να το υπεραναλύσουμε."

Το σχόλιο του Μεγακλή Βιντιάδη

Στην κάμερα της "Super Κατερίνα", ο Μεγακλής Βιντιάδης σχολίασε την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, εκφράζοντας τη δική του γνώμη για τη φετινή της πορεία.

Ο ίδιος δήλωσε:
"Η Ελένη Τσολάκη μου άρεσε πέρυσι. Τώρα δεν γνωρίζω ίσως η εκπομπή όπως έχει φτιαχτεί τώρα, έχουν βάλει ψηλά το μέτρο με τον Κωστόπουλο. Ίσως αυτό το πράγμα να μην δένει και να μην το λένε αλλά να εκπέμπεται. Αυτό να εξετάσουν πρώτα και μετά την αρχισυντάκτρια."

Όταν η αρχισυντάκτρια της εκπομπής έφυγε από το "Πρωινό Σαββατοκύριακο"

Στο επίκεντρο της συζήτησης της εκπομπής "Super Κατερίνα" βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 13 Νοεμβρίου η είδηση για την αποχώρηση της αρχισυντάκτριας Γωγώς Σαμπάνη από την εκπομπή "Πρωινό Σαββατοκύριακο" με την Ελένη Τσολάκη.

Το ρεπορτάζ παρουσίασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος αποκάλυψε τα εξής:
"Λύση συνεργασίας κοινή συναινέσει ανάμεσα στην αρχισυντάκτρια Γωγώ Σαμπάνη και το Πρωινό Σαββατοκύριακο. Ήταν πρόταση της Ελένης Τσολάκη η Γωγώ Σαμπάνη το καλοκαίρι. Μαθαίνω ότι η λύση συνεργασίας ήταν λυτρωτική για τη Γωγώ Σαμπάνη. Με τη Γωγώ Σαμπάνη είχαν συνεργαστεί και στο "Πρωινό του Open"."

Η είδηση αυτή αποτέλεσε αφορμή για σχόλια και από την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν έκρυψε τον προβληματισμό της σχετικά με την ευθύνη που αποδίδεται στην ομάδα της εκπομπής, στην οποία ανήκει και η Αφροδίτη Γραμμέλη για τις χαμηλές επιδόσεις.
"Η Γωγώ φταίει που δεν πάει καλά η εκπομπή; Όλοι είναι πάνω κάτω στα ίδια, οι άλλοι δεν τους φταίνε, μόνο η Τσολάκη; Μπορώ να τα πω αυτά στον αέρα; Για τον ΑΝΤ1 γενικά δεν είναι μια καλή χρονιά. Οι ένδοξες εποχές του ΑΝΤ1...", σχολίασε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.