Άκης Πετρετζίκης: "Νιώθω λίγο ενοχικά απέναντι στα παιδιά μου"

Όσα είπε ο Άκης Πετρετζίκης για τα παιδιά του και η ξεχωριστή αναφορά στην κόρη του

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Καλεσμένος στο "Καλύτερα δε Γίνεται", ο Άκης Πετρετζίκης μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για την επαγγελματική του πορεία, την προσωπική του ζωή και –κυρίως– για τα δύο του παιδιά, Αχιλλέα και Ακυλίνα, κάνοντας μια από τις πιο τρυφερές και ειλικρινείς εξομολογήσεις του.

Αναφερόμενος στη σχέση με την κόρη του, ο δημοφιλής σεφ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του:
"Δεν μπορώ να σου εξηγήσω πόσο δύσκολο κομμάτι η κόρη για έναν πατέρα. Είναι η Αχίλλειος πτέρνα του ανδρός η κόρη του. Ό,τι στραβό μπορεί να του συμβεί, μπορεί να του συμβεί μόνο και μόνο για την κόρη του. Νιώθεις τόσο ευάλωτος όταν έχεις δίπλα την κόρη σου… Άλλη αίσθηση έχει ο άνδρας όταν είναι με τον γιο του και άλλη με την κόρη του", είπε χαρακτηριστικά.

"Νιώθω λίγο ενοχικά απέναντι στα παιδιά μου"

Με απόλυτη ειλικρίνεια ο Άκης Πετρετζίκης μίλησε και για τη δυσκολία του να βρίσκεται συχνά μακριά από την οικογένειά του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, εξηγώντας πως αυτό του δημιουργεί έντονα συναισθήματα:

"Νιώθω ενοχικά γιατί με το Akis Tour φεύγω τετραήμερα οπότε αφήνω μόνη την γυναίκα μου με τα παιδιά. Υπάρχει μια ενοχικότητα γι’ αυτό το πράγμα. Επειδή λείπω αρκετά, όταν επιστρέφω προσπαθώ να γίνομαι ένα με τα παιδιά. Ο μπαμπάς πάντα έχει το fun part με τα παιδιά και η εκπαίδευση έρχεται από τη μαμά. Καταλαβαίνεις λίγο περισσότερο όλη την κοινωνία. Όλο αυτό με την οικογένεια με έκανε να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά γύρω μου. Η μαμά έχει το δύσκολο κομμάτι, η μαμά γίνεται η κακιά, ο μπαμπάς γίνεται ο τρομερός της υπόθεσης", είπε ο Άκης Πετρετζίκης για τα δύο του παιδιά που έχει αποκτήσει με την σύζυγό του Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

. . . . . . .. . . . . ... . . . . . . .. . . . . . . . .. .. . . . . .. .. . .. . . . . . . . . .. . .. ..