Ο Πέτρος Ιακωβίδης έκανε... "Παρέα Στον Sfera" και μίλησε στη Ράνια Κωστάκη τόσο για την αγαπή του για τη μουσική και τους συνεργάτες του όσο και για την "τρέλα" που έχει κάνει για έναν έρωτα.
"Αυτό που κάνω είναι αυτό που αγαπώ. Πάντα μου δίνει ενέργεια, αυτό είναι η αγάπη, η δημιουργικότητα που έχω όταν γράφω τραγούδια. Όλα από αυτό πηγάζουν, από την αγάπη μου για τη μουσική. Όχι μόνο στο να τραγουδάω αλλά γενικά για τη μουσική, οπότε αυτός είναι και ένας τρόπος να εξελίσσεσαι, να μη βαριέσαι ποτέ και να κάνεις καινούρια πράγματα" δήλωσε αρχικά ο Πέτρος Ιακωβίδης.
Η σχέση με τους συνεργάτες του
Στη συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε σχετικά με τους συνεργάτες του, δηλώνοντας πως "Όταν με ρωτάνε για τα χαρακτηριστικά μου, πάντα λέω το 'νευρικός' πρώτα. Μέσα στην πίεση, σε όλο αυτό που κάνουμε πολλές φορές μπορεί να είσαι νευρικός ή περισσότερο εγωιστής από ο,τι πρέπει, νομίζω ότι πρέπει να πω και ένα ευχαριστώ σε όλους μου τους συνεργάτες. Τους μουσικούς και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουμε όλα αυτά τα χρόνια, γιατί την τρέλα μας και τα νεύρα μας στους ανθρώπους που αγαπάμε τα περνάμε, στην τελική. Οι πολύ κοντινοί μου συνεργάτες... Δεν υποφέρουν αλλά με έχουν δει από όλες τις πλευρές. Το θέμα είναι στο τέλος να πηγαίνεις στο σπίτι σου, να το σκέφτεσαι και να κάνεις το σωστό".
Η συμβολική κίνηση για έναν έρωτα
Με τη συζήτηση να έρχεται σε πιο προσωπικά θέματα, ο Πέτρος Ιακωβίδης ανέφερε πως "Μια ερώτηση που κάνουν σε όλους μας είναι 'Τι τρελό έχεις κάνει;' Το πρώτο πράγμα που λένε οι άντρες είναι 'Έχω πάρει τρένο/πλοίο/αμάξι/καράβι για να πάω στη σχέση μου. Μέσα στη βροχή ή τα χιόνια'. Τα έχω κάνει και εγώ όλα αυτά. Με τα πόδια ή το ΚΤΕΛ δεν πήγα αλλά έχω πάει άυπνος οχτώ ώρες ταξίδι με το αμάξι. Πήγα μόνος μου, μόνο με έναν καφέ. Πέντε ήπια αλλά κατάλαβες..."
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr