Στην κουζίνα η Αμαλία Κωστοπούλου | Ετοίμασε το δικό της σπιτικό sushi

Η Αμαλία Κωστοπούλου μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε το δικό της σπιτικό sushi.

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στην κουζίνα για να ετοιμάσει ένα από τα αγαπημένα της πιάτα μπήκε η Αμαλία Κωστοπούλου. Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού που έχει κληρονομήσει την αγάπη για τη μαγειρικά από τους διάσημους γονείς της, συχνά "πειραματίζεται" με αγαπημένες συνταγές και διαφορετικά πιάτα. Αυτή τη φορά, μάλιστα, ήθελε να φτιάξει σπιτικό sushi και το αποτέλεσμα την αντάμειψε.

Η Αμαλία Κωστοπούλου μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία από την εντυπωσιακή τραπεζαρία του όμορφου σπιτιού που ζει με τον σύζυγό της, Jake Medwell στο Τέξας και μάς έδειξε το σπιτικό sushi που έφτιαξε. Συγκεκριμένα, η ίδια χρησιμοποίησε ένα πλατό που είχε: φύκια nori, σάλτσα σόγιας, kimchi, spicy τόνο και ψητά edamame με σουσάμι.

Το στήσιμο στο αποδομημένο sushi της ήταν minimal και αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό lunch break. Ο συνδυασμός spicy tuna, edamame και kimchi μάλιστα, δείχνει ότι πειραματίζεται και με τις ανατολίτικες γεύσεις.

Η Αμαλία Κωστοπούλου επιλέγει συνήθως τέτοια healthy πιάτα και αγαπά να συνδυάζει την ισορροπημένη διατροφή με την άθληση.

Το παραδοσικακό "γιουβετσάκι"

Μπορεί πλέον να έχει συνηθίσει στην αμερικάνικη κουλτούρα και κουζίνα, η Αμαλία Κωστοπούλου παρόλα αυτά δεν ξεχνά ποτέ τις ρίζες της και τις αγαπημένες "μαμαδίστικες" γεύσεις με άρωμα Ελλάδας.

Όσο προετοιμάζεται πυρετωδώς για την υπέροχη ρομαντική τελετή που θα πραγματοποιήσει το καλοκαίρι στην πατρίδα της με τον καλό της, η ίδια μπήκε ξανά στην κουζίνα και ετοίμασε ένα από τα κατεξοχήν παραδοσιακά ελληνικά φαγητά, από αυτά που συνδυάζει κανείς με ζεστασιά και θαλπωρή.

Ο λόγος για το αγαπημένο γιουβετσάκι, το οποίο η νεαρή Αμαλία επέλεξε για ένα χαλαρό μεσημέρι στο σπίτι της, αναπολώντας όμορφες οικογενειακές στιγμές της παιδικής της ηλικίας.

Από όσο μάλιστα φάνηκε στη φωτογραφία της, η γευστική της δημιουργία έμοιαζε ιδιαίτερα λαχταριστή και μαγειρεμένη με μεράκι, ενώ συνδυάστηκε υπέροχα με τριμμένο τυρί και φρέσκα φύλλα μαρουλιού.

Πηγή MissBloom.gr